ΑΛΚΥΩΝ ΔΡΕΠΑΝΟΥ –ΒYZANTINOS Α. Ο. ΚΟΡΙΝΘΟΥ: 26-24

0

Εμφάνιση 486.jpg

Την 2η θέση του ομίλου διατήρησε η ομάδα του Ναυπλίου. Ένας  αγώνας που όσο περνούσε  η ώρα  γινόταν  πολύ σκληρός.

Στο 1ο ημίχρονο η  ομάδα του  Βυζαντινού  έλεγχε τον αγώνα με πολύ καλή  λειτουργία  στην άμυνα,  που έδωσε την ευκαιρία  μετά  το 20’ στους παίκτες του Γιάννη  Πανούση  να βγαίνουν  στην κόντρα  επίθεση  και να σημειώνουν  εύκολα γκολ  10-12 και στο τέλος του ημιχρόνου 12-15.

Το 2ο ημίχρονο ξεκίνησε  με το  σκορ  να γίνετε 12-17. Από το 35’ έως το 38’ με 3 δίλεπτες αποβολές στην  ομάδα του Βυζαντινού  η  Αλκυών έκανε ένα 5-0 ώστε να της δώσει ψυχολογία για να διατηρήσει  το προβάδισμα  μέχρι  το 60’.

Δίλεπτα 4-5 Πέναλτι  5/5 – 9/7

Α. Ο. ΑΛΚΥΩΝ ΔΡΕΠΑΝΟΥ:( Μ. Αντώνογλου)  Σπακάκης, Συντρικός 1, Σουμελιώτης 10,Rondos 4, Διαμαντόπουλος 2, Αρσενόπουλος 4, Μιχαλάκης , Κωνσταντινίδης 1, Topalli 4.

BΥΖΑΝΤΙΝΟS A. O. KOΡΙΝΘΟΥ: ( Ι. Πανούσης ) Γρούμπος , Φύττας , Πλιάκουρας , Γκίκας 14 , Οικονόμου 4 ,Κάπης, Φίλης , Φίλης 1, Θεοχάρης , Μπάμπης 3, Καρακώστας 2.

Δηλώσεις: Ι. Πανούσης.  Ο αγώνας εξελίχτηκε  άσχημα για εμάς. Σκληρό  παιχνίδι στο 2ο ημ/νο  με τον αντίπαλο  μετά το 17-12 υπέρ μας να επιστρατεύει τα πάντα. Εμείς  αντί να βγούμε  νικητές και άνετα,  χάσαμε  και με 2 γκολ. Τους παίκτες μου τους ΔΟΜΩ να παίζουν χάντμπολ και να μην παρασύρονται  από  τις προκλήσεις. Άκουγα  για την φιλοσοφία  της συγκεκριμένης  κατηγορίας,  αλλά  δεν περίμενα  τέτοιες  καταστάσεις. Τα φτυσίματα, το κράτημα  της φανέλας  από τον αντίπαλο  προπονητή , το σεμινάριο για το πως πατάς το πόδι του αντιπάλου για να μην φύγει, με τις όποιες  συνέπειες  στην υγεία του αθλητή , τα χτυπήματα  στο πρόσωπο  πάνω στο σουτ κ.α. μας γυρνάνε δεκαετίες  πίσω. Ευτυχώς γιατί δεν παρακολούθησαν  μικρά  παιδιά τον αγώνα για να κάνουν μεταβολή στο άθλημα. Άλλωστε με όποιον  δάσκαλο  καθίσεις  τέτοια  κόλπα θα μάθεις.

Οι νέοι διαιτητές  όπως ο Κος Καπούραλος που είναι το νέο αίμα δεν πρέπει  λόγω εντοπιότητας  να θυσιάζει  την υγεία των παικτών μου και να τα  περιμένει όλα από τον έμπειρο.  Εν προκειμένω  Κο Δημάκη  να μαζεύει τα ασυμμάζευτα . Συγχαρητήρια  στους παίκτες μου για την διάθεση να αγωνιστούν και να μην ανταποδώσουν. Πρέπει  όμως στον αγώνα  να παίρνεις  αυτό που δικαιούσαι  και όχι να στο στερούν.

Leave a Reply