«Αλήτη, μου έφαγες το παιδί»

0

Στα δικαστήρια της πρώην σχολής Eυελπίδων οδηγήθηκε λίγο μετά τις 11:00 ο δολοφόνος της 32χρονης εφοριακού Δώρας Ζέμπερη που της αφαίρεσε τη ζωή με 14 μαχαιριές το μοιραίο απόγευμα της 18ης Οκτωβρίου στο Β´ Νεκροταφείο Αθηνών.

Κατά την προσαγωγή του στον κτίριο 9 των δικαστηρίων ο κόσμος τον αποδοκίμασε έντονα και προσπάθησε να του επιτεθεί με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να τον φυγαδεύσουν.

Ανάμεσά τους και ο πατέρας της άτυχης κοπέλας ο οποίος αρχικά φώναζε: «Ποιος είναι; Ποιος είναι;» και μόλις αντίκρισε τον δολοφόνο του παιδιού του προσπάθησε να τον προσεγγίσει με τους άνδρες των ΟΠΚΕ να τον σταματούν.
«Αλήτη μου έφαγες το παιδί», φώναζε ο Κωνσταντίνος Ζέμπερης που βρίσκεται από νωρίς στο χώρο των δικαστηρίων: «Για δω τον δολοφόνο του παιδιού μου. Είναι άνανδρος»,

Leave a Reply