Αλγερινός ξάφριζε αυτοκίνητα στο Λουτράκι

0

Λουτρακι αλλο

Εξιχνιάστηκαν μετά από έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Λουτρακίου, δέκα περιπτώσεις κλοπών και απόπειρας κλοπών σε οχήματα, στην ευρύτερη περιοχή του Λουτρακίου Κορινθίας.

Για τις υποθέσεις αυτές κατηγορείται ένας 37χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλγερίας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα, η οποία περιλαμβάνει έναν άγνωστο συνεργό του.

Ειδικότερα, εξακριβώθηκε ότι ο 37χρονος, μαζί με ακόμη ένα άτομο, κατά το χρονικό διάστημα από τις 9.5.2015 έως και τις 30.7.2015, στη Λίμνη Βουλιαγμένης, μέσα στον αρχαιολογικό χώρο Ηραίου Λουτρακίου Κορινθίας, διέρρηξαν οκτώ οχήματα, ενώ προσπάθησαν να διαρρήξουν ακόμη δύο.

Συνολικά, από την παραπάνω εγκληματική τους δράση, είχαν αφαιρέσει χρήματα, κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές, προσωπικά αντικείμενα κ.α., που η συνολική τους αξία ξεπερνά τις 25.000 ευρώ, σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες τους.

Κατά τις έρευνες βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 1.050 ευρώ, 3.000 πέσος Χιλής, 1.000 ρούβλια Ρωσίας, 60 δολάρια Αυστραλίας και 22 Reais Βραζιλίας. Ακόμη, ένα όχημα, ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων, διαρρηκτικά εργαλεία, σουγιάς, συσκευή εκτόξευσης χημικής ουσίας, χρυσαφικά και κοσμήματα, πλήθος αποσκευών και γυαλιών ηλίου.

Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο συνεχίζονται από το Αστυνομικό Τμήμα Λουτρακίου, για την ταυτοποίηση του συνεργού του 37χρονου και για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.

http://www.newsit.gr/egklhma/Korinthos-Algerinos-ksafrize-aytokinita-sto-Loytraki/422054

Leave a Reply