Αιμίλιος Λιάτσος: Η επαγγελματική πτώση, το πρόβλημα υγείας και τα 2 εκατ. χρέη στο Δημόσιο

0

 

 

Το «παλάτι» στις Αφίδνες ήταν όνειρο ζωής για τον δημοσιογράφο

Η κατοικία του γνωστού δημοσιογράφου βρίσκεται στις Αφίδνες της βορειοανατολικής Αττικής και αποτελούσε «όνειρο ζωής» για τον Αιμίλιο Λιάτσο, το οποίο έγινε πραγματικότητα μετά από πολυετή καριέρα και γκρεμίστηκε μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα.

Πρόκειται για μία μονοκατοικία χτισμένη σε τρία επίπεδα με άνετους χώρους, η οποία διαθέτει μοντέρνα και minimal αρχιτεκτονική.

 

Σύμφωνα με τα όσα αναγράφονται στο ειδοποιητήριο η πολυτελής κατοικία είχε αρχικά προσημειωθεί το 2002 για 704.329,20 ευρώ στην τράπεζα Πειραιώς. Από τότε ακολούθησε πλήθος ρυθμίσεων σε Nova Bank, Millenium Bank και Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος, με το συνολικό χρέος να ξεπερνά τα 2 εκατ. ευρώ!

Στο σύνολο των χρεών προστίθενται και εκείνα προς τη ΔΟΥ Ψυχικού της “ΙΔΕΟΔΡΟΜΙΟ ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΤΥΠΟΥ ΑΕ”. Πρόκειται για την εταιρεία μέσω της οποίας ο Αιμίλιος Λιάτσος εξέδιδε την εφημερίδα “Παρασκευή και 13”. Τον Ιούλιο του 2015, το ελληνικό Δημόσιο απέστειλε στον εκδότη ειδοποιητήριο αναγκαστικής κατάσχεσης για μη ρυθμισμένα χρέη ύψους 200.000 ευρώ.

Στον πλειστηριασμό που έχει οριστεί για τον Νοέμβριο του 2017 για λογαριασμό του ελληνικού Δημοσίου και της Τράπεζας Πειραιώς, η τιμή εκκίνησης του πολυτελούς ακινήτου ορίστηκε στα 1.560.000 ευρώ, τιμή που αντιστοιχεί στην τρέχουσα εμπορική αξία.

 

 

 

 

http://mononews.gr/news-lifestyle-emilios-liatsos-epangelmatiki-ptosi-provlima-igias-ke-ta-2-ekat-chresi-sto-dimosio/139951

Leave a Reply