Άγριος ομαδικός βιασμός 16χρονης από 33 άντρες

0

RAPE_495_355Λίγο καιρό πριν από την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων στο Ρίο ντε Τζανέιρο, η είδηση του άγριου ομαδικού βιασμού 16χρονης από 33 άντρες σε φαβέλα της πόλης έχει προκαλέσει παγκόσμιο σάλο.

Ο εφιάλτης της ανήλικης ξεκίνησε την περασμένη Παρασκευή όταν πήγε να μείνει στο σπίτι του αγοριού της. Ξύπνησε το πρωί της Κυριακής και βρέθηκε ανάμεσα σε 33 άντρες, πολλοί από τους οποίους κουβαλούσαν βαριά όπλα. Ανέβασαν μάλιστα φωτογραφίες και βίντεο από τον βιασμό της ανήλικης, που φαινόταν υπό την επήρεια ουσιών, στα social media.

Σε άσχημη κατάσταση μετά την επίθεση που κράτησε πάνω από 36 ώρες η έφηβη κατάφερε να το σκάσει από το νοσοκομείο πολλές φορές. “Θέλω απλά να πάω σπίτι” έλεγε στο προσωπικό και τα μέλη της οικογένειάς της. Η υπόθεση ήρθε στο φως της δημοσιότητας την Τετάρτη όταν περισσότεροι από 800 άνθρωποι επικοινώνησαν με τις αρχές για τα όσα σοκαριστικά είδαν στα social media.

Εξοργιστικό ήταν το γεγονός πως τα tweets που πλέον έχουν διαγραφεί είχαν περισσότερα από 500 likes, ενώ πολλοί ήταν οι χρήστες που κατηγόρησαν την ανήλικη για την κατάστασή της. Ενώ η ανήλικη νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, η οικογένειά της είναι συντετριμμένη. “Κλαίει ακόμα και είναι σοκαρισμένη. Διέλυσαν την κόρη μου. Σχεδόν τη σκότωσαν. Πονάω. Έχει τραυματιστεί”, δήλωσε ο πατέρας της ανήλικης. “Το βίντεο είναι σοκαριστικό. Το είδα” είπε η γιαγιά του ανήλικου κοριτσιού.

Η αγριότητα της επίθεσης συγκλονίζει τη χώρα με το hashtag #Estupro να έχει γίνει trending και χιλιάδες ανθρώπους να ζητούν άμεση δράση κατά των αντρών που είναι υπεύθυνοι για το έγκλημα. Οι αρχές μέχρι στιγμής έχουν συλλάβει δύο άτομα.

Στη Βραζιλία βιάζεται 1 γυναίκα κάθε 11 λεπτά σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιεύτηκαν από το Φόρουμ της Βραζιλίας στο τέλος του περασμένου χρόνου. Μόνο το 2015 στη χώρα καταγράφηκαν 47.646 περιστατικά βιασμού.

Πηγή: Timesofindia

Leave a Reply