Αγόρασε την πιο ακριβή μπύρα του κόσμου – Του κόστισε 61.400 ευρώ

0

Η πιο ακριβή μπύρα πουλήθηκε σε ξενοδοχείο του Μάντσεστερ, όταν ένας Αυστραλός δημοσιογράφος κλήθηκε να πληρώσει 55.000 στερλίνες, ήτοι 61.400 ευρώ, για μία μπύρα!

Όπως δήλωσε ο  δημοσιογράφος Πήτερ Λάλορ, «όταν πήρα την μπύρα δεν είχα μαζί μου γυαλιά, οπότε δεν μπορούσα να κοιτάξω τις λεπτομέρειες για την τιμή. Απλά είχα ένα περίεργο συναίσθημα, «πόσο πλήρωσα γι’ αυτήν τη μπύρα».

Η σερβιτόρα που είδε την απόδειξη έπαθε σοκ και φώναξε «Ω! Θεέ μου» και ένιωσε άβολα να μου δείξει την απόδειξη.

Προβολή εικόνας στο Twitter

Όταν διαπίστωσε ότι η μπύρα χρεώθηκε έναντι 99.983.64 δολαρίων Αυστραλίας (61.400 ευρώ), αμέσως ειδοποίησε τον διευθυντή του ξενοδοχείου ο οποίος του υποσχέθηκε ότι θα βοηθήσει να διευθετήσει το ζήτημα με την τράπεζα, αλλά υπέθεσε λανθασμένα ότι η τράπεζα δεν θα δεχόταν τόσο μεγάλη πληρωμή.

Ο Λάλορ διαπίστωσε τι είχε συμβεί όταν τον ξύπνησε η γυναίκα του το επόμενο πρωί και τον ειδοποίησε ότι έλλειπαν αρκετά χρήματα από τον λογαριασμό του.

Ο ίδιος πάντως χαριτολογώντας είπε, «φαίνεται ότι αγόρασα την πιο ακριβή μπύρα στον κόσμο, ήταν καλή, αλλά όχι τόσο πολύ».

Από το ξενοδοχείο επισημαίνουν ότι διεξάγουν έρευνα για το περιστατικό και ότι είναι σ’ επικοινωνία με τον Πήτερ για να το επιλύσουν το πρόβλημα όσο πιο γρήγορα γίνεται.

Πηγή

Απάντηση