Άγιοι Θεόδωροι: Ενέδρα σε Αλβανό που καλλιεργούσε 138 χασισόδεντρα

0

συλληψη

Οι αστυνομικοί είχαν ακροβολιστεί στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο περικυκλώνοντας την χασισοφυτεία με τα ύψους ενός ως 3,80 μέτρων δενδρύλλια

Άξιζε τον κόπο το πολύωρο… καραούλι που είχαν στήσει μέσα στο δάσος στην περιοχή των Αγίων Θεοδώρων Κορινθίας οι άνδρες της Ασφαλείας Κορίνθου, καθώς τελικά έπεσε στα χέρια τους ο καλλιεργητής της μεγάλης φυτείας με τα 138 δενδρύλλια κάνναβης που είχαν εντοπίσει.

Οι αστυνομικοί είχαν ακροβολιστεί στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο περικυκλώνοντας την χασισοφυτεία με τα ύψους ενός ως 3,80 μέτρων δενδρύλλια και παρακολουθούσαν διακριτικά κάθε ύποπτη κίνηση. Όταν έφτασε ένας νεαρός Αλβανός για να περιποιηθεί τα χασισόδεντρα, πετάχτηκαν ξαφνικά μπροστά του και του έβαλαν χειροπέδες. Τα δενδρύλλια ξεριζώθηκαν και κατασχέθηκαν μαζί με διάφορα αντικείμενα για την καλλιέργεια.

Ο 32χρονος αλλοδαπός ανακρίνεται στην Ασφάλεια για να αποκαλύψει τους συνεργούς του, που μέχρι στιγμής παραμένουν άγνωστοι, και στη συνέχεια θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου κατηγορούμενος για παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά.

protothema.gr

Leave a Reply