Αυξάνεται η δημοτικότητα του Microsoft Edge

0

Η Microsoft ανακοίνωσε ότι ο Edge, δηλαδή ο browser της που συνοδεύει τα Windows 10, σήμερα χρησιμοποιείται από τουλάχιστον 330 εκατομμύρια χρήστες. Αυτό σημαίνει ότι η βάση χρηστών του έχει πρακτικά διπλασιαστεί από τον περασμένο Απρίλιο.

Οι βελτιώσεις και η εισαγωγή νέων χαρακτηριστικών δεν θα είχαν κανένα νόημα, αν δεν τον χρησιμοποιούσε κανείς. Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί νωρίτερα αυτό το μήνα, ο Edge ξεπέρασε τα 330 εκατομμύρια χρήστες”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο Chris Morris της Microsoft.

Στην πραγματικότητα ο browser της εταιρείας έχει ακόμα πολύ δρόμο μπροστά του μέχρι να φτάσει σε δημοτικότητα τους Google Chrome και Mozilla Firefox, όμως η Microsoft συνεχίζει να τον βελτιώνει συστηματικά.

Η αλήθεια είναι ότι αν και ο Edge δεν είναι ο καλύτερος browser της αγοράς, δεν παύει να αποτελεί μια αξιόπιστη και γρήγορη λύση. Αυτά που τον κρατούν πίσω είναι χωρίς άλλο η έλλειψη σημαντικών λειτουργιών που βρίσκει κανείς στις προτάσεις του ανταγωνισμού, αλλά και η… κακή φήμη του Internet Explorer, που έχει απομακρύνει αρκετούς καταναλωτές από τις προτάσεις της Microsoft.

http://gr.pcmag.com/microsoft-edge/28216/news/auxanetai-e-demotikoteta-tou-microsoft-edge?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter

Leave a Reply