Αφιέρωμα στη Μικρά Ασία από το Αριστοτέλειο Εκπαιδευτήριο

0

Το Αριστοτέλειο Κορινθιακό Εκπαιδευτήριο και η Μικρασιατική Στέγη Κορίνθου διοργάνωσαν εκδήλωση αφιερωμένη στα 100 χρόνια από τη Μικρασιατική καταστροφή.

🔺 Την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό θέατρο Κορίνθου “Θωμάς Θωμαΐδης” παρουσία πολιτικών και θρησκευτικών φορέων της περιοχής, προλόγισε ο πρόεδρος του Αριστοτελείου κύριος Γιώργος Μανθόπουλος τονίζοντας πως οι λαοί που ξεχνούν την ιστορία τους δεν έχουν ούτε παρόν ούτε μελλον.

🔺 Κατά τη διάρκεια της βραδιάς προβλήθηκε η ταινία μικρού μήκους «Το ανθολόγιο του Ξεριζωμού» στην οποία συμμετέχουν οι μαθητές της ΣΤ’ Δημοτικού του Αριστοτελείου, ενώ την εκδήλωση πλαισίωσαν μουσικά ακούσματα της Μικράς Ασίας από τη χορωδία του σχολείου μας και από το μουσικό σχήμα «Γόρδιος Δεσμός».

🔺 Εν συνεχεία το λόγο πήρε η πρόεδρος του Συλλόγου Μικρασιατικής Στέγης Κορίνθου κυρία Βασιλική Ευστρατιάδου, η οποία μιλώντας από καρδιάς εξέφρασε τον θαυμασμό της και τη συγκίνησή της για την πρωτοβουλία αυτής της εκδήλωσης. Τέλος, ευχαρίστησε για την έμπρακτη αρωγή του Αριστοτελείου προς τον Σύλλογο Μικρασιατών.

~ Θερμά συγχαρητήρια στους συντελεστές:

▫️κύριο Σταμάτη Γκούμα (δάσκαλος ΣΤ’ Αριστοτελείου Δημοτικού)
▫️κυρία Ειρήνη Μαυραγάνη (δασκάλα ΣΤ’ Αριστοτελείου Δημοτικού)
▫️κύριο Σπύρο Παπανικόλα ( μουσικός Αριστοτελείου)
▫️στους μαθητές της ΣΤ’ Δημοτικού#ΑριστοτέλειοΚορινθιακόΕκπαιδευτήριο

Leave a Reply