ΑΕΚ – Χάποελ Ιερουσαλήμ 1-0

0

gkallo_aek

Η ΑΕΚ παρατάχθηκε με αρκετές επιλογές, οι οποίες δεν αποτελούν πρόσωπα βασικής ενδεκάδας και που αγωνίστηκαν πρώτη φορά μαζί. Ωστόσο, είχε τις στιγμές της για να φτάσει στη σημείωση ενός τέρματος απέναντι στη Χάποελ Καταμόν. Ο Μπαρμπόσα ήταν αυτός που δύο φορές απείλησε, μία ο Κρισάντους και μία ο Γροντής, αλλά ο Σάιτχοφ σε τρεις από αυτές αντέδρασε πολύ σωστά και δεν επέτρεψε στην ΑΕΚ να πανηγυρίσει.

Στο πρώτο μέρος υπήρχε μία καλή στιγμή για την ισραηλινή ομάδα από ένα λάθος του Τζανετόπουλου δόθηκε η ευκαιρία στον Μπρουχιάν να σκοράρει, όμως ο Λαμπρόπουλος σωστά τοποθετημένος πάνω στη γραμμή απομάκρυνε τον κίνδυνο.

Σε αυτό το πρώτο 45λεπτο ο παίκτης που ξεχώρισε και ήταν ο κορυφαίος για την ΑΕΚ ήταν βέβαια ο Γιάκομπ Γιόχανσον, ενώ ο Τραϊανός Δέλλας θα πρέπει να είναι ικανοποιημένος από την κατοχή της μπάλας των κιτρινόμαυρων, την κυκλοφορία αυτής και το πρέσινγκ σε όλη τη διάρκεια του 45λέπτου, αλλά και στο δεύτερο μισό αυτού από τις τελικές προσπάθειες των παικτών του.

Οι συνθέσεις

ΑΕΚ πρώτου ημιχρόνου: Ανέστης, Βασιλαντωνόπουλος, Πεταυράκης, Λαμπρόπουλος, Τζανετόπουλος, Γιόχανσον, Ανάκογλου, Γροντής, Ζόριτς, Μπαρμπόσα, Κρισάντους.

ΑΕΚ δευτέρου ημιχρόνου: Ανέστης, Γκάλο, Λαμπρόπουλος, Τζανετόπουλος, Πεταυράκης, Κορδέρο, Ανάκογλου, Γροντής, Πλατέλλας, Αραβίδης, Τζιμπούρ.

Αγωνίστηκαν και οι: Σοϊλέδης, Άρθο, Κολοβέτσιος, Σιμόες, Βούρας, Φαγιέ.

Χάποελ Καταμόν Ιερουσαλήμ: Σάιτχοφ, Νίμνι, Έρμον, Λέρμαν, Κόιν, Στάιν, Ναόρ Σαμπάτ, Χαγκάν, Οζ Σαμπάτ, Μπουχιάν, Μπεν Λούλου.

Διάβασε περισσότερα στο: ΑΕΚ – Χάποελ Ιερουσαλήμ 1-0 | Superleague & ΑΕΚ | gazzetta.gr

Leave a Reply