ΑΕΚ, η Θεά της βροχής! 4-0 τον Φωστήρα

0

ΑΕΚ, η Θεά της βροχής!  4-0 τον Φωστήρα

Η ΑΕΚ… και η βροχή έχουν άριστη σχέση! Μετά το “βροχερό” 7-0 επί της Επισκοπής νίκησε τώρα 4-0 τον Φωστήρα στην 11η αγωνιστική της Football League. Η “Ένωση”, που δεν εντυπωσίασε με την εμφάνισή της, επικράτησε εύκολα με τα γκολ των Πλατέλλα (30′, 78′), Μάνταλου (72′ πεν.) και Ντούνη (83′) και επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα.

Οι παίκτες της ομάδας του Ταύρου προσπάθησαν αρκετές φορές να απαντήσουν όμως με τις έγκαιρες επεμβάσεις του Ανέστη και την καλή άμυνα της ΑΕΚ δεν κατάφεραν να σκοράρουν. Μάλιστα, στο 59′ ο Φωστήρας έμεινε με 10 παίκτες ύστερα από τη δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Μουστόγιαννη για φάουλ στον Πεταυράκη.

Η ομάδα του Ταύρου να προσπαθεί να προβάλλει σθεναρή αντίδραση στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης, δεδομένου ότι αγωνιζόταν με παίκτη λιγότερο, για περίπου μισή ώρα.

ΑΕΚ: Ανέστης, Ρόβας, Κολοβέτσιος, Σαρρής, Πεταυράκης, Κορδέρο (17′ Ανάκογλου), Φάι (65′ Τζανετόπουλος), Πλατέλλας, Μάνταλος, Ζόριτς (75′ Ντούνης), Αραβίδης

ΦΩΣΤΗΡΑΣ: Γκέκας, Κρητικός, Γρομητσάρης, Μήτκας, Μουστογιάννης, Μπίρης, Κακαράς, Μεντί (81′ Μπελέρης), Τεγούσης, Ράμα (65′ Τσεμπέσι), Σακελλαρίου (72′ Ματσούκας)

Leave a Reply