Άδωνις Γεωργιάδης: Οι συμβασιούχοι θα απολυθούν 

0

Την απόλυση χιλιάδων συμβασιούχων, των οποίων οι συμβάσεις ανανεθώθηκαν πρόσφατα μέχρι τις 31/12/2017, μετά από νομοθετική ρύθμιση της κυβέρνησης, προανήγγειλε ο αντίπροεδρος της ΝΔ και βουλευτής του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Άδωνις Γεωργιάδης.

Μια μέρα μετά την συνέντευξη του υπουργού Επικρατείας, αρμόδιου για το Συντονισμό του Κυβερνητικού Έργου, Χριστόφορου Βερναρδάκη, στην aftodioikisi.gr, με την οποία δήλωσε ότι θα υπάρξει μόνιμη λύση για τους συμβασιούχους προκειμένου να παραμείνουν στην Εργασία τους, ο κ. Γεωργιάδης, απαντώντας ουσιαστικά προανήγγειλε την απόλυση τους.

«Το όργιο των προσλήψεων που κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ αυτή την περίοδο δεν έχει προηγούμενο. Νομιμοποιούν τους συμβασιούχους. Το κάνουν κατά παράβαση της Ευρωπαϊκής οδηγίας που επιβάλλει να γίνει διαγωνισμός και κατά παράβαση του ελληνικού Συντάγματος. Το κάνουν μόνο για να πάρουν τις ψήφους αυτών των ανθρώπων κοροϊδεύοντας τους, γιατί όταν αρχίσουν τα δικαστήρια οι άνθρωποι αυτοί θα χάσουν τις θέσεις τους, όσους νόμους και αν ψηφίσει ο ΣΥΡΙΖΑ». Αυτό δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στην τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΪ, «Αταίριαστους».

Σε αυτό τα πλαίσιο, συμπλήρωσε: «Αν δεν γίνει διαγωνισμός δεν μπορεί να γίνει πρόσληψη. Οι άνθρωποι αυτοί δεν θα απολυθούν από τη Νέα Δημοκρατία αλλά από τα Δικαστήρια. Αν γίνει διαγωνισμός δεν θα μπουν τα ρουσφέτια του ΣΥΡΙΖΑ», κατέληξε.

Πηγη

Απάντηση