7 μήνες στον Ανδρέα Μικρούτσικο για ρευματοκλοπή

0

Τέλος δεν έχουν τα προβλήματα για τον Ανδρέα Μικρούτσικο.

Όπως είναι γνωστό ο παρουσιαστής είχε χάσει όλη του την περιουσία μετά από επένδυση που έκανε και του καταχράστηκαν τα χρήματα. Όλο αυτό τον καιρό είναι απομονωμένος και προσπαθεί να σταθεί στα πόδια του.

Είχε μάλιστα αποδεχθεί πρόταση και παρουσίαζε ένα σόου στην Κύπρο. Αυτή τη φορά έρχεται αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη καθώς κατηγορείται από τη ΔΕΗ ότι έκλεβε ρεύμα.

Μετά από έλεγχο της ΔΕΗ στο ρολόι της μονοκατοικίας του παρουσιαστής στην Κηφισιά ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. «Γύριζε ανάποδα, μετρούσε προς τα πίσω», ανέφερε σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso ο ελεγκτής.

Οι τεχνικοί έκριναν ότι δεν έγινε κάτι τέτοιο καταλάθος και ενημερώθηκε η ΔΕΗ κόβοντας το ρεύμα.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα η ΔΕΗ κατηγόρησε τον Ανδρέα Μικρούτσικο ότι έκλεβε ρεύμα από τον Φεβρουάριο του 2012 ως τον Ιούνιο του 2013. Υπολογίστηκε ότι η αξία του ρεύματος που εκλάπη είναι γύρω στα 1.330 ευρώ και μαζί με τους τόκους το ποσό φτάνει τα 1.700 ευρώ.

Ο παρουσιαστής δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο και καταδικάστηκε σε επτάμηνη φυλάκιση με αναστολή και χρηματική ικανοποίηση. Η ΔΕΗ σε δεύτερη φάση θα απευθυνθεί στο αστικό δικαστήριο για να διεκδικήσει το ποσό που οφείλει ο παρουσιαστής.

Leave a Reply