6 Έλληνες στο κρουαζιερόπλοιο των οργίων!

1

Την απόφαση να βρεθούν στο πλοίο της απόλαυσης και των οργίων πήραν έξι Έλληνες, 4 άνδρες και 2 γυναίκες, με την κρουαζιέρα στο Αιγαίο να συνεχίζεται…

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστή η ταυτότητα των Ελλήνων swingers, ωστόσο στην κρουαζιέρα βρίσκονται 660 επιβάτες και 393 άτομα πλήρωμα.

Συγκεκριμένα, στο «καράβι του έρωτα» επιβαίνουν, μεταξύ άλλων εθνικοτήτων, 172 Αμερικανοί, 34 Αγγλοι, 17 Ελβετοί, 12 Σουηδοί, 33 Ολλανδοί, 18 Μεξικανοί, 24 Ιταλοί, 37 Γερμανοί, 27 Γάλλοι, 28 Βούλγαροι, 24 Βραζιλιάνοι, 17 Αυστραλοί και 23 Αργεντινοί.

Με το κόστος της κρουαζιέρας να ανέρχεται στα 2.349 δολάρια ανά άτομο, οι περισσότεροι επιβαίνοντες είναι ζάπλουτοι Αμερικανοί και Ευρωπαίοι επιχειρηματίες, αθλητές, μοντέλα και άτομα της διεθνούς showbiz.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κρουαζιέρα περιλαμβάνει χορό και σεξ 24 ώρες το 24ωρο, με διαλείμματα λίγων ωρών, όταν γίνονται στάσεις στα νησιά. Εντύπωση, μάλιστα, προκαλεί το γεγονός πως δεν υπάρχει κάποιο όργιο στην κρουαζιέρα που να μην είναι επιτρεπτό, με τα σεξουαλικά παιχνίδια και τα ομαδικά όργια να είναι μέσα στο μενού.

πηγη

1 COMMENT

Leave a Reply