4α ΒΕΛΛΕΡΕΡΟΝΤΙΑ 2021: Όταν ο πολιτισμός συναντά την προσφορά για το συνάνθρωπο

0
Ο Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος Αρχαίας Κορίνθου “ΒΕΛΛΕΡΕΦΩΝ” σε συνεργασία με το ΚΕΠΑΠ του Δήμου Κορινθίων και την Περιφέρεια Πελοποννήσου διοργάνωσε 4ημερο πολιτιστικών εκδηλώσεων στο Ανοικτό Θέατρο Αρχαίας Κορίνθου την 10-11-12-13 Αυγούστου 2021.
Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στον σκηνοθέτη κ. Γιαννη Παππα και όλη την θεατρική ομάδα του Συλλόγου που κατάφεραν με αυτές τις αντίξοες συνθήκες να ανεβάσουν καινούργια παράσταση.
Η πρωτοβουλία αυτή συγκέντρωσε είδη πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους της Γορτυνίας.
Από το σύλλογο ευχαρίστησαν τους Κορίνθιους που συμμετείχαν στην πρωτοβουλία, τους χορηγούς αλλά και τους θεσμικούς που βοήθησαν σε αυτήν την πρωτοβουλία.
Επίσης ευχαρίστησαν τον Δήμαρχο κ. Βασίλη Νανόπουλο τον Πρόεδρο και Αντιπρόεδρο του ΚΕΠΑΠ Θέμη Κουτσογκιλα και Γιώργο Μαγκλάρα για την άμεση ανταπόκριση στην διαμόρφωση του χώρου. Τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Αναστάσιο Γκιολή για την στήριξη του στο έργο του συλλόγου. Τον βουλευτή Κορινθίας κ. Κώστα Κόλλια. Τους Αντιδημάρχους κ. Βαγγέλη Παπαιωάννου και κ. Γιώργο Πουρο. Τον Δημοτικό σύμβουλο κ. Παναγιώτη Σπύρου.
Τον Αντιπρόεδρο του Κέντρου κοινωνικής πολιτικής Δήμου Κορινθίων κ. Μιχαλη Παρασκευα.
Τον πρόεδρο της κοινότητας κ. Κώστα Παπαϊωάννου και σύσσωμο το τοπικό συμβούλιο της Αρχαίας Κορίνθου.
Τους Προέδρους και τους αντιπροσώπους των πολιτιστικών και επαγγελματικών συλλόγων που παρευρέθηκαν.
Ενώ ο Χρήστος Παπαθανασόπουλος Πρόεδρος του Διασωστικου Σώματος Κορίνθου Πήγασος ανέλαβε τη μεταφορά των υλικών στους πυρόπληκτους της Γορτυνίας.

Απάντηση