48ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΟΝ ΚΛΑΔO ΤΟ ΠΑΣΧΑ

0

image

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΣΕΤΥΠ, κατά τη συνεδρίαση της 18ης Απριλίου 2016, μετά από αίτημα μελών του Δ.Σ και Σωματείων – Μελών της ΟΣΕΤΥΠ, αποφάσισε ομόφωνα την προκήρυξη 48ΩΡΗΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ, με έναρξη το Μ. Σαββάτο 30 Απριλίου 2016 στις 8 π.μ και λήξη τη Δευτέρα του Πάσχα 2 Μαΐου 2016 στις 8 π.μ, με τ’ ακόλουθα αιτήματα:
 ΑΜΕΣΗ ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΥΜΕΝΩΝ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΩΝ ΑΠΟΔΟΧΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝAΔΕΛΦΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΚΑΖΙΝΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ, ΡΙΟ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ, ΚΕΡΚΥΡΑΣ, ΣΥΡΟΥ ΚΑΙ ΡΟΔΟΥ.
 ΑΜΕΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΤΟΧΟΥΣ ΚΑΙ ΑΜΕΣΗ ΑΝΕΥΡΕΣΗ ΕΠΕΝΔΥΤΩΝ ΣΤΑ ΥΠΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΚΑΖΙΝΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ, ΡΙΟΥ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ, ΚΕΡΚΥΡΑΣ, ΣΥΡΟΥ ΚΑΙ ΡΟΔΟΥ.
 ΕΝΙΑΙΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΝΙΑΙΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ
ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΤΥΧΕΡΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ.
 ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΖΙΝΟ.
 ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΩΝ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΚΑΙ
ΣΤΑΘΕΡΗ ΕΡΓΑΣΙΑ.
 ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ Η ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΛΗΨΗ ΚΑΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΚΑΖΙΝΟ ΤΗΣ ΣΥΡΟΥ, ΑΠΟ ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΡΗΘΕΙ ΑΜΕΣΑ Η ΟΔΗΓΙΑ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΠΕΡΙ ΤΗΣ «ΧΡΗΣΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΒΙΝΤΕΟΕΠΙΤΗΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΚΑΙ ΑΓΑΘΩΝ».
ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΥΠΟΥ & ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

Απάντηση