4 λόγοι γιατί τα καλύτερα ηλεκτρονικά τσιγάρα είναι τα disposable μίας χρήσης;

0

Πολλοί νέοι ατμιστές και όχι μόνο, προτιμούν το ηλεκτρονικό τσιγάρο μιας χρήσης σε παγκόσμια κλίμακα. Θεωρούν πως έχει καλύτερη γεύση, αλλά και χτύπημα στον λαιμό σε σχέση με τα υπόλοιπα ecigs. Αναρωτιέστε γιατί; Πρώτον, καλή ποιότητα υγρού αναπλήρωσης που συνήθως, περιέχει άλατα νικοτίνης. Δεύτερον, επειδή το  φιτίλι τους από βαμβάκι είναι ήδη εμποτισμένο και αυτό δίνει καλύτερο “χτύπημα”. Δείτε παρακάτω γιατί είναι ψηλά στις λίστες των ατμιστών:

#1 Τα Disponsable μιας χρήσεως είναι τα πιο οικονομικά

Το ηλεκτρονικό τσιγάρο μιας χρήσης αποτελεί μια οικονομική πρόταση για όσους θέλουν να διακόψουν το κάπνισμα. Είναι γνωστό πως ένας καπνιστής ξοδεύει αρκετά χρήματα σε μηνιαία βάση. Αυτό έχει αντίκτυπο στον προϋπολογισμό του ετησίως. Εάν επιλέξει αυτού του τύπου ecig, όχι μόνο απλά θα μπορεί να το προμηθεύεται όταν το χρειάζεται, αλλά θα γλυτώσει πολλά χρήματα, επίσης. Τα συγκεκριμένα ξεκινούν από 7 ευρώ περίπου και μπορείτε να βρείτε αρκετές προσφορές στο διαδίκτυο. Έτσι, αν αγοράζατε ένα πχ. Mod Box ή Vape pen, θα σας κόστιζε αρχικά ένα Χ ποσό για 1-2 χρόνια. Όμως, χρειάζεται να υπολογίσετε τα υγρά αναπλήρωσης, τυχόν βλάβες και γενικά την συντήρηση τους.

#2 Τα Disponsable είναι φιλικά προς χρήση

Το vape μιας χρήσης είναι φιλικό προς χρήση. Πιο συγκεκριμένα, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ανοίξετε το πακέτο που το περιέχει και είστε έτοιμοι για να απολαύσετε το άτμισμα. Εφόσον δεν χρειάζονται άλλα αξεσουάρ, είστε ελεύθεροι να το προμηθεύστε άνετα όπου βρίσκεστε, χωρίς περιορισμούς. Επίσης, κυκλοφορούν σε διαφορετικά αρώματα για κάθε γούστο, όπως πχ. φρουτώδη, espresso, γεύσεις που θυμίζουν γλυκά, καραμέλα, βανίλια, καπνό, μέντα, σοκολάτα και πολλά άλλα. Αυτό δεν σας περιορίζει στο να τελειώσετε ένα συγκεκριμένο μπουκαλάκι με υγρό αναπλήρωσης που θα χρειάζεται να προμηθεύεστε. Μπορείτε να αλλάζετε με αυτό τον τρόπο πολλές γεύσεις και να πειραματίζεστε. Σε αυτή την περίπτωση, βρες το καλύτερο ηλεκτρονικό τσιγάρο με μια έρευνα στο διαδίκτυο σε ένα eshop ή φυσικό κατάστημα.

#3 Τα Disponsable δεν απαιτούν συντήρηση

Ακριβώς, τα τσιγάρα μιας χρήσης δεν απαιτούν καμία συντήρηση. Τι σημαίνει, όμως αυτό; Σημαίνει πως δεν χρειάζεται φόρτιση η μπαταρία τους, δεν απαιτούν επαναγέμιση με υγρό αναπλήρωσης ή αλλαγή αντίστασης. Τα διαθέτουν όλα ήδη και είναι έτοιμα για να ατμίσετε. Ένα από τα σημαντικά πλεονεκτήματα που έχει το ηλεκτρονικό τσιγάρο μιας χρήσης είναι οι διαρροές. Επειδή δεν υπάρχει κάδος να γεμίσετε με υγρό αναπλήρωσης, δεν υπάρχει και η διαρροή του.

#4 Τα Disponsable είναι βολικά & διακριτικά

Το disponsable vape είναι μικρότερο σε μέγεθος σε σχέση με άλλα ecigs, όπως τα Mod Boxes ή Pods. Αυτό τους χαρίζει μια διακριτικότητα σε κοινόχρηστους χώρους. Ο σχεδιασμός τους είναι μοντέρνος και έχουν ξεχωριστό στυλ. Είναι κατάλληλα τόσο για άντρες όσο και γυναίκες, ενώ κυκλοφορούν σε διάφορα χρώματα. Σε περίπτωση που θα ταξιδέψετε, χωράνε σε κάθε βαλίτσα και δεν χρειάζεται να κουβαλάτε έξτρα εξοπλισμό, όπως θα συνέβαινε σε άλλη περίπτωση. Παράλληλα, είναι βολικά επειδή η μπαταρία τους διαρκεί μέχρι το τέλος της χρήσης τους και δεν θα ανησυχείτε μήπως ξεμείνετε από αυτή όταν βρίσκεστε εκτός σπιτιού. Δεν απαιτείται καθαρισμός και για αυτό θεωρούνται από τα καλύτερα ηλεκτρονικά τσιγάρα Τώρα, πλέον με το που τελειώσει η χρήση τους τα πετάτε και δεν είστε εξαρτημένοι από τις παραπάνω παραμέτρους.

Για το 2022 ψηφίστηκε ως το καλύτερο ηλεκτρονικό τσιγάρο της χρονιάς το IVG Bar – κανονική έκδοση, αλλά και η Plus. Κυκλοφορεί σε πολλές γεύσεις, όπως καπνό, βατόμουρο, φράουλα, βανίλια, τροπικά φρούτα και τόσες άλλες πολλές, που θα θέλετε να τις δοκιμάσετε όλες. Μπορείτε να διαβάσετε κριτικές στο ίντερνετ, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και σε άλλες χώρες και έτσι, θα δείτε πως δεν έφτασε άδικα στην κορυφή των προτιμήσεων.

Το συμπέρασμα είναι πως το ηλεκτρονικό τσιγάρο μιας χρήσης έχει αρκετά πλεονεκτήματα που υπερτερούν σε σχέση με τα τις υπόλοιπες κατηγορίες ecigs. Στην ερώτηση: “Πως επιλέγω υγρά ατμίσματος;”. Η απάντηση είναι απλή, ανάλογα του γούστου και της διάθεσης σας. Είστε ελεύθεροι να δοκιμάσετε αρώματα ή γεύσεις που κυκλοφορούν μέσα από μια μεγάλη ποικιλία. Είναι δηλαδή, καθαρά προσωπική σας υπόθεση. Αυτοί, ήταν οι κύριοι λόγοι που το κάνουν τόσο δημοφιλή, ενώ στο μέλλον δεν γνωρίζουμε την εξέλιξη του, μιας που η συγκεκριμένη βιομηχανία ατμιστικών προϊόντων συνεχώς θα εξελίσσεται με γρήγορους ρυθμούς.

 

Leave a Reply