36ο Rally Sprint Koρίνθου : Στην Ειδική Αγ.Ιωάννης –Αθίκια

0

alak00167Η  προετοιμασία για το 36ο Rally Sprint  Κορίνθου έχει  ξεκινήσει , η Α.Λ.Α. Κορινθίας διοργανώνει τον πρώτο αγώνα του νεοσύστατου θεσμού των Περιφερειακών Κυπέλλων Ασφάλτου .Είναι μια σημαντική αλλαγή από την ΕΠΑ & την ΟΜΑΕ με σκοπό να ενισχύσει τον συναγωνισμό και να φέρει νέους αγωνιζόμενους στον θεσμό σε συνδυασμό με τις αλλαγές στις κατηγορίες κλάσεις.

Το 36ο Ασφάλτινο Rally Sprint  Κορίνθου θα γίνει το Σαββατοκύριακο 5-6 Μαρτίου 2016.

Η αγωνιστική δράση και για φέτος θα μεταφερθεί στην περιοχή  Δ.Δ. των Αθικίων  του Δήμου Κορινθίων, και πιο συγκεκριμένα στην Ακροπολική ειδική του Αγ.Ιωαννη  μήκους 16,50 klm ,η οποία θα γίνει 2 φορές, με συνολικό αγώνα  62.50 klm .To κέντρο του αγώνα θα βρίσκεται στα Αθίκια , όπου θα είναι η service area και η Γραμματεία του αγώνα . H συνταγή της περσινής επιτυχίας δεν αλλάζει.

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα ξεκινήσουν στις 15 Φεβρουαρίου και σημαντικό για τους αγωνιζόμενους είναι να έχουν κάνει την ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Δήλωση Συμμετοχής για το περιφερειακό Κύπελλο που θα ακολουθήσουν.

Για μια ακόμα χρονιά  στο πλευρό της οργάνωσης ο Δήμος Κορινθιών που έχει πολλές φορές αποδείξει ότι στηρίζει τον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Συνεχή ενημέρωση & πληροφορίες για τον αγώνα στο http://www.rallysprint.gr

Μείνετε συντονισμένοι ….

Για το  Γραφείο Τύπου

Του 36ο Rally Sprint  Κορίνθου

Leave a Reply