3 λόγοι για να επισκεφτείς την Σαντορίνη τον χειμώνα

0

Όπως και όλα τα υπόλοιπα ελληνικά νησιά, έτσι και η Σαντορίνη ανήκει στους κατεξοχήν καλοκαιρινούς προορισμούς. Οι ιδιαίτερες παραλίες της, ο ευνοϊκός καιρός του ελληνικού καλοκαιριού, αλλά και ο αυξημένος τουρισμός κατά τους καλοκαιρινούς μήνες είναι στοιχεία που σας ωθούν να επισκεφτείτε το νησί των ερωτευμένων τους μήνες Ιούνιο, Ιούλιο ή Αύγουστο. Ωστόσο, η Σαντορίνη παραμένει το ίδιο όμορφη και ενδιαφέρουσα και κατά τους χειμερινούς μήνες. Αν σκέφτεστε να σαλπάρετε για Σαντορίνη τον χειμώνα, βρείτε παρακάτω ορισμένους καλούς λόγους για να το κάνετε. 

  • Περισσότερες επιλογές σε δωμάτια 

Πόσες φορές σας έχει τύχει να αναζητάτε διαμονή στην Σαντορίνη και να μην μπορείτε να βρείτε καθώς τα περισσότερα καταλύματα είναι ήδη πλήρη για τις συγκεκριμένες ημερομηνίες που θέλετε να κλείσετε; Φυσικά οι τιμές είναι αυξημένες και εσείς καταλήγετε σε μια όχι και τόσο συμφέρουσα επιλογή και σίγουρα όχι στο δωμάτιο που ονειρευόσασταν, καθώς αυτό ξεπερνά το budget σας. Αν αποφασίσετε να επισκεφτείτε την Σαντορίνη τον χειμώνα, αυτό είναι ένα πρόβλημα που δεν πρόκειται να αντιμετωπίσετε. Αν και το μέρος παραμένει τουριστικό τους χειμερινούς μήνες, οι επιλογές σε καταλύματα είναι πολύ περισσότερες και μπορείτε να βρείτε υπέροχα, luxury δωμάτια σε πολύ προσιτές τιμές. 

  • Περισσότερες ευκαιρίες να ανακαλύψετε το νησί

Επισκεπτόμενοι την Σαντορίνη το καλοκαίρι, το πρώτο μέλημά σας είναι να απολαύσετε τον ήλιο και την θάλασσα, να διασκεδάσετε στα νυχτερινά μαγαζιά και να κάνετε μια υπέροχη εκδρομή με κάποια από τις υπηρεσίες rent a boat Santorini (https://santoriniboatrental.gr/).

Ωστόσο το νησί δεν έχει μόνο αυτές τις δραστηριότητες να σας προσφέρει. Κατά τους χειμερινούς μήνες θα έχετε την ευκαιρία να αναζητήσετε τα μουσεία και τους αρχαιολογικούς χώρους του νησιού, να μάθετε για την ιστορία του και να επισκεφτείτε το ξακουστό ηφαίστειο της Σαντορίνης, χωρίς να ταλαιπωρηθείτε από τις υψηλές θερμοκρασίες και τον ήλιο. 

  • Εύκολη πρόσβαση σε τουριστικά μέρη

Αν δεν το γνωρίζεις ήδη, τότε να σε ενημερώσουμε ότι το ηλιοβασίλεμα της Σαντορίνης ανήκει στα must αξιοθέατα του νησιού και κάθε καλοκαίρι εκατοντάδες τουρίστες συγκεντρώνονται στην Οία ή τα Φηρά για να το απολαύσουν. Το αποτέλεσμα είναι να μην μπορείτε να το χαρείτε όπως θα θέλατε και να μην το απολαμβάνετε στο έπακρο. Επισκεπτόμενοι την Σαντορίνη κατά τους χειμερινούς μήνες θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε το ηλιοβασίλεμα από όποιο σημείο του νησιού επιθυμείτε, ενώ θα σας συμβουλεύαμε να προσπαθήσετε να δείτε και την ανατολή του ηλίου.

Leave a Reply