2 ιδέες για να ανανεώσετε το home office και την κουζίνα!

0

Μήπως ήρθε ο καιρός για μία μικρή ανανέωση; Σκέφτεστε ότι μερικές αναβαθμίσεις στο γραφείο και στην κουζίνα είναι αναγκαίες τόσο για να βελτιωθεί η λειτουργικότητα των χώρων αυτών όσο και για τη δική σα διάθεση;

Εμείς βρήκαμε και σας παρουσιάζουμε μία βιβλιοθήκη με πρωτότυπο design που θα διακοσμήσει μοναδικά το γραφείο σας. Σίγουρα πρόκειται για μία μοντέρνα επιπλοσύνθεση η οποία απέχει πολύ από τις κλασικές που όλοι μας έχουμε βαρεθεί να βλέπουμε! Ακόμη, για την κουζίνα ανακαλύψαμε μία τραπεζαρία που συνδυάζει την απλότητα που προσφέρουν οι λιτές «καθαρές» της γραμμές με τη διαχρονικότητα ενός σύγχρονου επίπλου!

Μία βιβλιοθήκη με άψογο design!

Έχετε επιλέξει να μεταφέρετε το επαγγελματικό σας γραφείο στο σπίτι; Και ίσως να σκέφτεστε πώς να το μετατρέψετε σε πηγή έμπνευσης και δημιουργικότητας. Μπορεί βέβαια να σας λείπουν βασικά έπιπλα για τη διακόσμησή του ή να πρέπει να αντικαταστήσετε κάποια σύμφωνα με τις διαστάσεις του νέου σας χώρου.

Δείτε μία μοντέρνα επιπλοσύνθεση με εντυπωσιακό design.

Με πρωτότυπο σχεδιασμό αλλά ταυτόχρονα απλή και λιτή, αυτή η επιπλοσύνθεση είναι η ιδανική λύση για μία ξεχωριστή βιβλιοθήκη στο γραφείο του σπιτιού σας. Κατασκευασμένη από κορυφαία ποιοτικά υλικά μπορεί να προσαρμοστεί με βάση στις δικές σας προτιμήσεις σε υλικά όπως κρύσταλλο, λάκα ή βακελίτη ή ακόμη και σε διαφορετικούς χρωματικούς συνδυασμούς.

Μετρήστε τις διαστάσεις του χώρου σας και φτιάξτε τη βιβλιοθήκη εκείνη που θα «φυλάξει» όλα τα απαραίτητα βιβλία για την εργασία σας.

Ένα ιδιαίτερο τραπέζι για την κουζίνα!

Μία ανανέωση στην επίπλωση της κουζίνας μας μόνο ωφέλιμη μπορεί αν είναι, ιδιαίτερα όταν μιλάμε για τον πιο ζωτικό χώρο του σπιτιού μας . Ακόμη και η παραμικρή αλλαγή φέρνει έναν φρέσκο αέρα και μας γεμίζει θετική ενέργεια! Και τι πιο χρήσιμο από το να αλλάξουμε την τραπεζαρία μας;

Εμείς «ξετρυπώσαμε» μία όμορφη τραπεζαρία και σας την παρουσιάζουμε! Δείτε την!

Σε μία minimal κουζίνα στην οποία κυριαρχεί το αριστοκρατικό λευκό, μία κομψή και απολύτως πρακτική τραπεζαρία είναι η ιδανική επιλογή. Επιφάνειες σε λευκό χρώμα που δένουν αρμονικά με τα ντουλάπια και δίνουν την ψευδαίσθηση ενός μεγαλύτερου χώρου. Σκελετός στο χρώμα του ξύλου που «σπάει» διακριτικά το φωτεινό λευκό και χαρίζει μια ζεστή ατμόσφαιρα. Σίγουρα, μία τραπεζαρία για την μοντέρνα κουζίνα του σπιτιού σας που θα δικαιώσει την επιλογή σας!

Leave a Reply