Ο Βασίλης Πανταζής για τις εκλογές προέδρου στη ΝΔ

0

ΤΖΙ

Οι τελευταίες δημοσκοπήσεις που είδαν το φως της δημοσιότητας, σχετικά με την πρόθεση ψήφου στις εσωκομματικές εκλογές της Ν.Δ., δείχνουν ότι παγιώνεται η πρωτιά του Απόστολου Τζιτζικώστα.

Βέβαια στο παρελθόν οι δημοσκοπήσεις παρουσίασαν τεράστιες διαφορές με το τελικό αποτέλεσμα σε κάθε εκλογική αναμέτρηση, αλλά προσωπικά αφουγκραζόμενος την κοινωνία έχω πεισθεί ότι η πλειοψηφία όσων συμμετάσχουν την προσεχή Κυριακή στις εκλογές, θα επιλέξει την υποψηφιότητα Τζιτζικώστα για πολλούς λόγους.

Η άκομψη προσπάθεια της διαπλοκής, η οποία έχει αγκαλιασθεί από την κυβερνώσα Αριστερά μέσα από μεγάλα Μ.Μ.Ε. αλλά και από ανθρώπους που μέσα από το γυαλί της τηλεόρασης διαμορφώνουν τις επιλογές του λαού στρέφοντας τον προς ότι είναι αρεστό στα κυκλώματα που λυμαίνονται τη χώρα επί δεκαετίες, να χτυπηθεί μεταξύ όλων των υποψηφίων μόνο ο Απόστολος Τζιτζικώστας, με κάνει ακόμη πιο ένθερμο υποστηρικτή του.

Προσωπικά χαίρομαι γιατί ανήκω στην ομάδα των ανθρώπων που παρότρυναν τον Απόστολο Τζιτζικώστα να προχωρήσει στην επιλογή του αυτή και ακόμη περισσότερο χαίρομαι γιατί μια μεγάλη ομάδα αυτοδιοικητικών και μη φίλων μου που, παρά τις δυσκολίες επιβίωσης του καθενός μας που έχουν μεγιστοποιηθεί από την σχεδόν ενός έτους διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, έχει στρατευθεί και στηρίζει αυτήν την προσπάθεια με σεβασμό σε όλες τις υποψηφιότητες, χωρίς κραυγές και με ποικιλότροπη συμμετοχή.

Βέβαια η νίκη Τζιτζικώστα ή ακόμη και η επικράτηση άλλου υποψηφίου, καμία σημασία δεν θα έχει αν δεν υπάρχει η απόφαση αλλαγής του τρόπου λειτουργίας του κόμματος και η άμεση εφαρμογή της ανανέωσης σε πρόσωπα και επανακαθορισμού της ιδεολογίας της. Ένα κόμμα το οποίο όπως βλέπουμε και στο Νομό μας και παντού, έχει πάψει να λειτουργεί σαν κομματικός μηχανισμός και έχει μεταμορφωθεί σε άρμα προσωπικών φιλοδοξιών.

Η Ν.Δ. πρέπει να αγκαλιάσει και πάλι την αστική τάξη και να βρει και να υλοποιήσει τις λύσεις που θα δώσουν διέξοδο στον δοκιμαζόμενο Ελληνικό λαό. Και για να γίνει αυτό χρειάζεται, οργάνωση, ανανέωση ιδεολογική και τεράστια αλλαγή σε πρόσωπα και τον τρόπο λειτουργίας της.

Γιαυτό χαίρομαι διπλά επειδή ο Απόστολος Τζιτζικώστας έχει σαν κύριο στόχο του τα προαναφερόμενα τα οποία είναι η απαραίτητη προϋπόθεση να επανεντάξει στους κόλπους της όλους τους ιδεαλιστές της δεξιάς αλλά και τους απλούς νοικοκυραίους που απομακρύνθηκαν από το κόμμα λόγω των επιλογών του σε σημαντικά ζητήματα.

Γιαυτό λοιπόν στηρίζω ανεπιφύλακτα την υποψηφιότητα του και δεσμεύομαι προσωπικά και εφόσον τα λόγια γίνουν πράξεις, να βοηθήσω εγώ και οι πολιτικοί μου φίλοι στον επανασχεδιασμό και την οργάνωση του κόμματος στο Νομό μας και όχι μόνο, με μοναδικό σκοπό το να ξαναγίνει το κόμμα αυτό που χρειάζεται η Πατρίδα.

Τον πολιτικό φορέα που θα γίνει το εφαλτήριο στο οποίο θα στηριχθεί η νέα γενιά προκειμένου να κάνει μαζί με όλους μας το άλμα προς την πρόοδο και την ηθική και οικονομική ευημερία.

Απάντηση