12 ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΟΥ ΛΕΥΤΕΡΗ ΛΑΖΑΡΟΥ ΣΕ ΟΣΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ…

0

Την ευκαιρία να προσθέσουν στους καταλόγους τους – δωρεάν – ολόκληρο το γαστρονομικό μενού που ετοιμάζει ο Λευτέρης Λαζάρου, με γεύσεις και πρώτες ύλες από όλη την Πελοπόννησο, και με αφορμή τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821, αλλά και του προγράμματος ΜΟΡΙΑΣ 21, θα έχουν όλα τα εστιατόρια της Κορινθίας.

Η Επέτειος των 200 Χρόνων από την Επανάσταση του 1821, αποτελεί την έμπνευση, του Ιδρύματος Καπετάν Βασίλη & Κάρμεν Κωνσταντακόπουλου και της ΤΕΜΕΣ, εταιρείας ανάπτυξης της Costa Navarino αναφορικά με το πρόγραμμα ΜΟΡΙΑΣ 21 για ένα ταξίδι, σε εκείνη την κομβική στιγμή της ιστορίας του νεότερου Ελληνισμού αλλά και ευκαιρία γνωριμίας με τον τόπο που η Επανάσταση εδραιώθηκε.

Μέσα από το Πρόγραμμα ΜΟΡΙΑΣ 21, προσκαλούνται οι Έλληνες που ζουν στην Ελλάδα και το εξωτερικό, να ταξιδέψουν στην Πελοπόννησο και να γνωρίσουν τις εμβληματικές πόλεις της ιστορίας μας μέσα από ειδικά σχεδιασμένες διαδρομές εμπλουτισμένες με Δράσεις που έχουν ως άξονα την ιστορία, την τέχνη, τη φύση και τη γαστρονομία.

Στα χνάρια των Επαναστατών του 1821, το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου και το περιοδικό Γαστρονόμος έχουν συγκεντρώσει τα υλικά και τις γεύσεις εκείνης της εποχής και ο αγαπημένος Chef Λευτέρης Λαζάρου δημιούργησε ένα ιδιαίτερο menu 12 συνταγών!

Το menu συνοδεύεται από wine pairing με τοπικές ποικιλίες κρασιών που επιμελήθηκε ο master sommelier Κωνσταντίνος Λαζαράκης.

Το παραπάνω υλικό παρουσιάζεται σε 12 εκπαιδευτικά video και την αναλυτική συνταγή για την επιτυχημένη παρασκευή αυτών των πιάτων. Επιπλέον, έχουν δημιουργηθεί ενδεικτικά format menu και σήμανση για τη δράση “Τα Πιάτα της Επανάστασης”.

Αυτά θα είναι διαθέσιμα, δωρεάν, σε όλους τους επαγγελματίες εστίασης που επιθυμούν να πάρουν μέρος στο πρόγραμμα.

Με αυτό τον τρόπο, το εστιατόριό θα εντάσσεται στη λίστα συνεργαζόμενων που θα προβάλλεται στην ιστοσελίδα του προγράμματος http://www.morias21.com από όπου οι επισκέπτες θα μπορούν να βρουν τα στοιχεία εστιατορίου σας και εφόσον εσείς το επιθυμείτε, περισσότερες πληροφορίες για αυτό.

Το ΜΟΡΙΑΣ 21 θα υποστηριχθεί από συνολική καμπάνια, στην τηλεόραση, τον τύπο και τα ηλεκτρονικά μέσα.

Το Επιμελητήριο Κορινθίας με στόχο την προβολή της Κορινθίας, μεταξύ άλλων και ως γαστρονομικό προορισμό, καλεί τις επιχειρήσεις της εστίασης να λάβουν μέρος στο πρόγραμμα.

Μια απλή επικοινωνία με το Επιμελητήριο Κορινθίας αρκεί για να λάβει η επιχείρηση τις 12 συνταγές που ετοίμασε ο Chef Λευτέρης Λαζάρου καθώς και το format του menu που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο εστιατόριό σας.

Leave a Reply