Επαγγελματικός εξοπλισμός εστίασης: Τι χρειάζεται το μαγαζί σου;

0

Ο επαγγελματικός εξοπλισμός εστίασης είναι όλα όσα χρειάζεται το μαγαζί σου, ώστε να μπορεί να παρέχει γρήγορες, ποιοτικές και καλές υπηρεσίες και παρασκευές.

Ο σωστός επαγγελματίας ξέρει να επενδύει όχι μόνο στις πρώτες ύλες και την αισθητική, αλλά και στην κουζίνα του. 

Εκεί ουσιαστικά γίνεται όλη η προσπάθεια για την επιτυχία και αυτός είναι ο λόγος που ο επαγγελματικός εξοπλισμός εστίασης μετράει και κάνει τη διαφορά. 

Έλα να δούμε μαζί μερικές λύσεις επαγγελματικού εξοπλισμού εστίασης που είναι εξαιρετικά πρακτικές για να κερδίσεις χώρο στην κουζίνα σου, αλλά να μην κάνεις εκπτώσεις στην ποιότητα των προϊόντων σου.

Επαγγελματικά ψυγεία μπαούλα

Το επαγγελματικά ψυγεία μπαούλα, είναι ιδανικά για μικρούς χώρους καθώς προσφέρουν πολύ καλή ψύξη, χωρίς να τρώνε χώρο. Εάν χρειάζεσαι κάθε εμβαδό της κουζίνας, τότε θα πρέπει να σκεφτείς πολύ σοβαρά την αγορά τους. Κάνε την έξυπνη κίνηση και πάρε ένα για να έχεις πάντα καλοσυντηρημένες πρώτες ύλες και άνεση.

Δες περισσότερους τύπους επαγγελματικών ψυγείων κατάλληλων για την επιχείρησή σου. 

Πλυντήρια

Ο επαγγελματικός εξοπλισμός κουζίνας δεν είναι ποτέ ολοκληρωμένος χωρίς ένα πλυντήριο για πιάτα και ποτήρια. Ανάλογα το ύφος της επιχείρησης σου μπορείς να βρεις πλυντήρια πιάτων, πλυντήρια ποτηριών ή και για τα δύο. Κερδίζουν χώρο, χρόνο, ενέργεια και εξασφαλίζουν καθαρά σερβίτσια. Είναι για εσένα που θες οικονομία και σωστή κατανομή των πόρων. Το άτομο που είχες για την λάντζα, τώρα μπορεί να αξιοποιηθεί σε άλλο πόστο!

Αποφλοιωτές πατάτας

Μία καινοτόμα λύση για την επαγγελματική κουζίνα είναι π επαγγελματικός αποφλοιωτής πατάτας. Σε συνδυασμό με μία φριτέζα, έχεις στη στιγμή φρέσκιες τηγανητές πατάτες οι οποίες φέρνουν χαμόγελα και ικανοποιημένους πελάτες. Αρκετά μαγαζιά καταφεύγουν στις έτοιμες κατεψυγμένες, όμως η αλήθεια είναι πως πρόκειται και για αυξημένο κόστος και για υποβάθμιση του μενού. Κάνε την έξυπνη κίνηση και πρόσφερε την μέγιστη δυνατή ποιότητα, όπου θα ανταμείβει τον πελάτη κάθε στιγμή.

Γρανιτομηχανές

Μία λύση η οποία μπορεί να μπει σε μπαρ, εστιατόρια, καφέ και γενικά κάθε είδος επιχείρησης εστίασης, είναι οι μηχανές για γρανίτα. Μπορείς να φτιάξεις γρανίτες και άλλα παγωμένα ροφήματα στη στιγμή ή να έχεις την πρώτη ύλη για ένα δροσιστικό κοκτέιλ με φρούτα και αλκοόλ. Είναι μία λύση που δεν πιάνει χώρο και εξασφαλίζει τα κέρδη από το προϊόν της. 

Leave a ReplyCancel reply