Γιγαντοπανό του ΠΑΜΕ στο λιμάνι του Πειραιά (VIDEO – ΦΩΤΟ)

0

Screenshot 2015-06-16 09.22.27Ενα γιγαντοπανό στον πύργο του Πειραιά κρέμασαν από νωρίς τα ξημερώματα εργαζόμενοι από σωματεία που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ.

Το σύνθημα είναι «Αρκετά ματώσαμε, αρκετά πληρώσαμε! Πάρε την υπόθεση στα χέρια σου λαέ! Μπλόκο στα νέα μέτρα και στα μνημόνια διαρκείας».

Το γιγαντοπανό έχει σηκωθεί στην πρόσοψη του κτιρίου που βλέπει προς το λιμάνι, οπότε εκτός από τους Πειραιώτες  γίνεται ορατό και υποδέχεται τους χιλιάδες ταξιδιώτες που καταφθάνουν με τα πλοία στον Πειραιά. Το κτίριο έχει 22 ορόφους και ύψος 85 μέτρα.

Εξω από το κτίριο, με ντουντούκες και συνθήματα, το ΠΑΜΕ καλούσε τους εργαζόμενους να αντιδράσουν και να βάλουν μπλόκο στα νέα μνημόνια, να πάρουν την υπόθεση στα χέρια τους και να διεκδικήσουν την ανάκτηση των απωλειών που είχαν τα προηγούμενα χρόνια.

Η νέα παρέμβαση του ΠΑΜΕ ενάντια στα νέα αντιλαϊκά μέτρα που ετοιμάζουν η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ μαζί με τους δανειστές, δηλαδή την ΕΕ, την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και το ΔΝΤ, αποτελεί συνέχεια του μαζικού συλλαλητηρίου που διοργάνωσε την περασμένη Πέμπτη.

Leave a Reply