​ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΙΛΩΝ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ «Ο ΙΣΘΜΟΣ» 28-3-2017.

0


Ο Σύλλογος Φίλων Εθνικής Ελλάδος Κορίνθου «Ο Ισθμός» πραγματοποίησε εξόρμηση στην πρωτεύουσα του Βελγίου, τις Βρυξέλλες για τον αγώνα που διεξήχθη μεταξύ των Εθνικών ομάδων Ελλάδας και Βελγίου, στα πλαίσια των προκριματικών αγώνων για το Mundial της Ρωσίας το 2018. 


Τα μέλη του συλλόγου  διοργάνωσαν γιορτή στην κεντρική πλατεία των Βρυξελλών, την Grand Place προσφέροντας στους περαστικούς το παραδοσιακό ποτό της Ελλάδος, το ούζο. Στους ρυθμούς της ελληνικής μουσικής χόρεψαν οι Κορίνθιοι φίλαθλοι μαζί με τους Βέλγους φιλάθλους τσιφτετέλι , συρτάκι και άλλους ελληνικούς χορούς. Κατά τη διάρκεια της γιορτής κάναμε παρέλαση ενόψει της Εθνικής μας εορτής γύρω από την πλατεία κρατώντας ελληνικές σημαίες, το τύμπανο και το πανό του συλλόγου. Μαζί τους παρέλασε κόσμος από διάφορα μέρη της γης όπως το Περού, την Κολομβία , το Μαρόκο, την Αλγερία , το Ιράν , την Κίνα , την Ινδονησία , την Νέα Ζηλανδία κτλ. Σύμφωνα με τα λεγόμενα του κόσμου αυτή η εμπειρία θα τους μείνει αξέχαστη.


Ο σκοπός των μελών του συλλόγου μας «Ο Ισθμός» ήταν να αναδείξει για ακόμη μια φορά τις δύο βασικές αξίες της Ελλάδας ,τον πολιτισμό και την φιλοξενία που διέπει εκ αρχαιοτάτων χρόνων τη χώρα μας. Ευρώπη σημαίνει ένωση λαών και οι Κορίνθιοι φίλαθλοι το απέδειξαν με τον καλύτερο τρόπο. Όλα αυτά συντέλεσαν στο να καταφέρει η Εθνική μας να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα.


Προσκαλούμε τον φίλαθλο κόσμο να στηρίξει την Εθνική μας στο επόμενο δύσκολο ταξίδι στη Βοσνία στις 9 Ιουνίου. Λεπτομέρειες σχετικά με το ταξίδι θα ανακοινωθούν σύντομα με νέα ανακοίνωση του Συλλόγου.

Σύλλογος Φίλων Εθνικής Ελλάδος «Ο Ισθμός»

Leave a Reply