Λάλεζας: Στην εκπομπή “Το Αλάτι της γης” θέλουν να με σβήσουν από το μουσικό χάρτη

0

Ποστ του Κορίνθιου τραγουδιστή.

Αλατι της γης! Εμπάθεια στο πρόσωπο μου….. ΔΕ ΜΕ ΚΑΛΕΣΑΝ ΠΌΤΕ……!! ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΕ ΣΒΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΧΑΡΤΗ…!! Ουτε στην Κορινθια που την τραγουδω απο παιδι και την Αργολιδα που ζω εκει…. που ειναι το σπιτι μου… .!!

Ουτε στα δημοτικα του 40 που εδω και 10 χρονια εκανα CD με τον τιτλο και τα τραγουδια αυτα…!!

Ουτε στο Ζαγορι που με καλεσαν οι ίδιοι να τραγουδησω με τον Αρκαδοπουλο δυπλο cd..!!και που διδαξα δυο χρονια τραγουδι στο σύλλογο τους στα Γιαννενα..! .

Ουτε στην Κονιτσα που με καλεσε ο ιδιος ο Φιλιππίδης να πω το τραγουδι του Αλη Πασα..!!!

Ουτε στην. ΚΥΘΝΟ που με καλεσαν οι ντοπιοι να πω τα τραγουδια τους…!!!

Ουτε στον Παπασιδερη που ειναι ο Δασκαλος μου και που εχω την αγαπη και το σεβασμο ολης της Κουλουρης και της οικογενειας του!! Και που τραγουδω ολο του το ρεπερτόριο απο νεος μεχρι το τελος του στους τονους του..! .

Ουτε σε εκπομπή με Σμυρνεικα με αμανεδες που τραγουδησα το Μανε της καληνυχτιας με την Εστουδιαντίνα…..!!

ουτε στου κυριακου την δοξαρια που τραγουδω σε cd του Πόλη..Σμυρνη…κλπ..!ουτε στο Αλωνακι της Εύβοιας με φωναξαν που τραγουδω στο cd τους και.που διδαξα τραγουδι στο σύλλογο τους…!

Ευτυχώς που εχω ριζες και βιογραφικο μεγαλο……. .!! Η κοριθια και ο Παπασιδερης με πικρανε πολυ………….. Αδικία………..Αν ηταν απλη μουσικη εκπομη δε θα με ένοιαζε….

Ο παρουσιαστης εδω εχει εδρα στο πανεπιστήμιο… και συνεχίζει το εργο του εκει… Για 15 χρονια τωρα στις φουρνιες απο παιδια που επιλέγουν τη. Μουσικολογια αποκρύπτει το Λαλεζα! Φτιαχνει μουσικο χαρτη της νεας ταξης…. .

Λες και κρατουν τους 70..80.90ρηδες…τουσ βιωματικους εμπειροτεχνες για σημαία… σαν το στρατηγο Δεκαβαλα στο εργο… και μετα κουμπωνουν την.

παροχη στα 20ρικα…..μια γενιά παει για τσαι…… 20ρικα παιδιά σημερα και 40ρηδες απο την αρχη των μουσικων σχολειων…… Χαθηκε η μουσικη οικογενεια..

Οι φαρες… Ανταλασσουν τις περδικες του βουνου με του κλουβιου…….. Χαχα… . Χαλαλι σας. Δεν σβήνει ετσι ο Λαλεζας! Με βρηκατε εδω..

Leave a Reply