Χύμα φρέσκο γάλα 24ώρες το 24ωρο στο κέντρο της Αθήνας

0

ImageHandler (26)

Εδώ και μια εβδομάδα στην συμβολή των οδών Πατησίων και Τροίας λειτουργεί με 24ωρη εξυπηρέτηση αυτόματος πωλητής γάλατος με την επωνυμία «ΠΙΕΣ ΓΑΛΑ»

Ο κόσμος μπορεί να εξυπηρετείται σε όλη την διάρκεια της ημέρας όπου με μικρό κόστος αγοράζει ελληνικό φρέσκο γάλα από την Βοιωτία. Ενδεικτικά το ένα λίτρο γάλα κοστίζει ένα ευρώ και το μισό λίτρο 0,50 ευρώ.

Η εταιρία τονίζει πως ο καταναλωτής μπορεί να φέρει μόνο γυάλινο μπουκάλι για την αγορά του γάλατος και αυτό για λόγους υγιεινής. Για αυτό το λόγο δίπλα ακριβώς από τον αυτόματο πωλητή γάλατος λειτουργεί και αυτόματο μηχάνημα πώλησης γυάλινων μπουκαλιών στα επιτρεπτά μεγέθη έναντι του αντίστοιχου αντιτίμου.Ο κόσμος της γειτονιάς της Κυψέλης είναι ενθουσιασμένος με τον αυτόματο πωλητή γάλατος καθώς όπως αναφέρουν δεν θα ξεμείνουν ποτέ από γάλα ενώ για τις τιμές τονίζουν πως βρίσκονται στα ίδια επίπεδα με αυτές του σούπερ μάρκετ.

Τέλος να αναφέρουμε πως το «ΑΤΜ» γάλατος έχει ηλεκτρονικό πίνακα που ο καταναλωτής μπορεί να δει την ημερομηνία παστερίωσης και λήξης προκειμένου να γνωρίζει τα πάντα σχετικά με το προϊόν που αγοράζει.

proto thema

Leave a Reply