«Βόμβα» Άδωνι : Προσφεύγω στη Δικαιοσύνη για τη Novartis

0

Δικαστική συνέχεια φαίνεται ότι θα έχει το θέμα της Novartis, αλλά από την πλευρά των φερόμενων ως εμπλεκομένων, καθώς ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, αποκάλυψε στο ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 και στον Γιώργο Τράγκα, ότι θα στείλει εξώδικο στη Novartis, προκειμένου να πάρει θέση για όσα καταγγέλλονται.
Όπως αποκάλυψε ο Άδωνις Γεωργιάδης, «σε περίπτωση που δεν το κάνει, θα καταθέσω μήνυση προκειμένου να αποκατασταθεί η τιμή και η υπόληψή μου».
Όπως σημείωσε, ωστόσο, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, μιλώντας στα parapolitika.gr ήδη έχει ταξιδέψει στη Νέα Υόρκη, όπου βρήκε δικηγόρο που ετοιμάζει το εξώδικο, καθώς το «χτύπημα» θα είναι διπλό: Από το Ομοσπονδιακό Δικαστήριο των ΗΠΑ και την ελληνική δικαιοσύνη.
«Πήγα στην Αμερική, στη Νέα Υόρκη συγκεκριμένα, καθώς στην υπόθεση Novartis, γίνεται αναφορά και στο FBI. Το Ομοσπονδιακό δικαστήριο θα ζητήσει από τη Novartis εξηγήσεις, αλλά και από οποιονδήποτε αναφέρει το FBI στην Ελλάδα σχετικά με την υπόθεση» υπογράμμισε.
Στη συνομιλία του με τον Γιώργο Τράγκα, ο Άδωνις Γεωργιάδης αποκάλυψε ότι το εξώδικο θα σταλεί εντός της επόμενης εβδομάδας και «θα ζητήσω από την εταιρεία να πάρει θέση για όσα γράφονται και λέγονται εναντίον μου. Εάν δεν το κάνει θα καταθέσω αγωγή» σημείωσε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε: «Δεν θα αφήσω σε κανέναν να παίξει το παιχνίδι του Τσίπρα».
Σημείωσε τέλος ότι η Novartis είναι φιάσκο, ενώ εκτίμησε ότι σχετικά με το κατηγορητήριο δεν θα υπάρξει δικαστική εξέλιξη στο θέμα, γιατί δεν έχει βρεθεί τίποτα για κανέναν από τους 10 που φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση.
Ειδικότερα, ο κ. Γεωργιάδης ανεβάζοντας μάλιστα τους τόνους ανέφερε: «Η υπόθεση της Novartis είναι το μεγαλύτερο φιάσκο κυβερνητικής παρέμβασης όλων των εποχών. Δεν πρόκειται να υπάρξει εναντίον κανενός πολιτικού καμία δικαστική εξέλιξη γιατί δεν υπάρχει τίποτα και δεν έχει βρεθεί απολύτως τίποτα για κανέναν από τους 10 για να υπάρξει το οτιδήποτε. Όλα όσα διαδίδουνε είναι η συνήθης λάσπη του ΣΥΡΙΖΑ. Ούτε φωτογραφίες με κουκουλοφόρους ούτε όλα τα άλλα θα τους σώσουνε, δεν υπάρχει σκάνδαλο Novartis όσον αφορά τους πολιτικούς. Εντός των ημερών στέλνω εξώδικο στην εταιρεία Novartis και αν δεν βγει η ίδια η εταιρεία να ξεκαθαρίσει την τιμή και την υπόληψή μου θα στραφώ με αγωγή στα αστικά δικαστήρια εναντίον της εταιρείας Novartis και θα τους γδάρω. Γιατί το να κάθεται η Novartis και να ακούει όλα αυτά για να μη χαλάσει τις σχέσεις με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ να αφήνει εμάς να μας διασύρουνε έχει παραπάει. Δεν έχω κάνει, αλλού αγωγές, αλλά θα κάνω στη Novartis τώρα ετοιμάζω όμως με δικηγόρους μου στην Αμερική πια λόγω της εμπλοκής του FBI.
Πρέπει να ξέρετε ότι όλοι αυτοί που έχουν εμπλέξει το FBI στις δημόσιες τοποθετήσεις τους, είτε πολιτικοί είτε δημοσιογράφοι είτε δικαστικοί έχουν πλέον αρμοδιότητα τα ομοσπονδιακά δικαστήρια των ΗΠΑ και εκεί θα στραφώ. Όσοι έχουν μικρόφωνο θα πρέπει να ξέρουν ότι η συκοφαντική δυσφήμηση και η ηθική βλάβη είναι πράγματα που στο Δίκαιο του Δυτικού κόσμου πληρώνονται ακριβά.
Όταν κάποιος παίρνει το μικρόφωνο και λεει το FBI έχει στοιχεία για το Γεωργιάδη θα πάμε να το αποδείξουμε στο Ομοσπονδιακό δικαστήριο αυτό ότι έχει για τον Γεωργιάδη. Όταν τελειώσει η ιστορία των εκλογών και αλλάξει η πλειοψηφία στη Βουλή θα γίνει μια ωραία Επιτροπη στη Βουλή, θα βγάλει την κουκούλα από τους τρεις ψευδομάρτυρες εδώ και θα τους ρωτήσουμε στη Βουλή ποιοι σας έβαλαν να πείτε αυτά τα ψέματα; Και τότε θα δούμε ποιος θα καταλήξει με ριγέ κουστουμάκι.»

Απάντηση