,με ανακοίνωση που εξέδωσε, ότι δέχτηκε η Χρυσή Αυγή καθώς άγνωστοι τοποθέτησαν εκρηκτικό μηχανισμό σε κατάστημα βουλευτή του κόμματος στην Κόρινθο καταστρέφοντας το ολοσχερώς ενώ στις Σέρρες ομάδα ατόμων προκάλεσε φθορές στα γραφεία της τοπική οργάνωσης.

Διαβάστε την ανακοίνωση:

«Σήμερα τα ξημερώματα στις 02:30 οι «γνωστοί – άγνωστοι» κατέστρεψαν ολοσχερώς την επιχείρηση που διατηρεί ο Βουλευτής Κορινθίας της Χρυσής Αυγής, Ευστάθιος Μπούκουρας. Οι δράστες με γκαζάκια και βόμβες μολότωφ κατέκαψαν το αναψυκτήριο του κ. Μπούκουρα στο Περιστέρι, καθώς και δυο οχήματα.

Από την άλλη, χθες τη νύχτα θρασύδειλοι αναρχοκομμουνιστές επιτέθηκαν στα γραφεία της Τ.Ο. Σερρών. Οι δράστες κατέστρεψαν τις ελληνικές σημαίες και προκάλεσαν φθορές στην πρόσοψη των γραφείων. Συνελήφθησαν από τις αστυνομικές Αρχές επ’αυτοφόρω και οδηγούνται στην Δικαιοσύνη, προκειμένου να λογοδοτήσουν για τις θρασύδειλες και προσβλητικές για όλους τους Έλληνες ενέργειές τους. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δηλώνει ότι θα εξαντλήσει κάθε νόμιμο δικαίωμά της ενώπιον των ποινικών και αστικών δικαστηρίων. Η περίοδος της ατιμωρησίας και της ασυδοσίας των ακροαριστερών εγκληματιών έχει παρέλθει ανεπιστρεπτί!».

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here