Τριήμερο Εκδηλώσεων αφιερωμένο στην Ευρωπαϊκή Ημέρα της Μουσικής!

0

image

Την έναρξη του κάνει αύριο Σάββατο 20 Ιουνίου το Loutraki Festival με τις εκδηλώσεις που είναι αφιερωμένες στη γιορτή της μουσικής.
Το Λουτράκι είναι επίσημα μάλιστα από εφέτος στο Πανευρωπαϊκό Δίκτυο που διοργανώσει εκδηλώσεις με αφορμή την ημέρα της μουσικής σε 22 χώρες της Ευρώπης!
Οι εκδηλώσεις ξεκινούν το Σάββατο με τη Φωνή του Χαλκού, μια συναυλία αφιερωμένη στα χάλκινα πνευστά με σολίστ το Γιώργο Καχριμάνη, τον Χρήστο Καλούδη και τον Παναγιώτη Δρίτσα. Συμμετέχει το κουιντέτο χάλκινων πνευστών της Φιλαρμονικής. Στο Πιάνο συνοδεύει ο Στάυρος Δρίτσας.
Την Κυριακή στις 12 π.μ. η Φιλαρμονική Ορχήστρα Λουτρακίου θα δώσει συναυλία με ποικίλο πρόγραμμα στην παραλία μπροστά από το Δημαρχείο της πόλης.
Το ίδιο βράδυ στις 8μ.μ. είναι προγραμματισμένο το 5ο Χορωδιακό Φεστιβάλ στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο με προσκεκλημένες τέσσερις χορωδίες.
Τη Δευτέρα 22/6 στις 9μ.μ. στον κήπο του Καζίνο Λουτρακίου ο διεθνούς φήμης κλαρινετίστας Σπύρος Μουρικής συμπράττει με την πιανίστα Ελένη Νικολαίδη σε μια βραδιά μουσικής δωματίου με τίτλο «Μουσικές Πολυχρωμίες».
Τη συναυλία παρουσιάζει ο Αλέξης Κωστάλας.  

Σε όλες τις εκδηλώσεις για την ημέρα της μουσικής η είσοδος είναι ελεύθερη.

Ενημερωθείτε αναλυτικά στο http://www.loutrakifestival.com

Leave a Reply