Τρεις επιλογές από το εξωτερικό

0

ImageHandler3

Στο εξωτερικό αναζητούν οι άνθρωποι της ΑΕΚ τον αντικαταστάτη του Τραϊανού Δέλλα. Το όνομα του Μανόλο Χιμένεθ έπεσε στο τραπέζι από την πρώτη στιγμή που τέθηκε θέμα αλλαγής προπονητή και παρά τα όσα ακούγονται τις τελευταίες ώρες είναι δεδομένο και αδιαμφισβήτητο το γεγονός ότι υπήρξε επαφή μεταξύ των δύο πλευρών και μάλιστα συζητήθηκαν και συγκεκριμένα ποσά.

Όπως φαίνεται πάντως η περίπτωση του Ισπανού τεχνικού έχει χάσει …πόντους τις τελευταίες ώρες, όχι επειδή θεωρήθηκε πως δεν μπορεί να αποτελέσει μια επιτυχημένη επιλογή για την επόμενη μέρα της ομάδας (ίσα – ίσα έχει αρκετούς υποστηρικτές), αλλά επειδή οι υπεύθυνοι του ποδοσφαιρικού τμήματος έχουν θέσει ως πρώτη επιλογή ένα “άφθαρτο” πρόσωπο από το εξωτερικό, το οποίο να μην έχει ξαναδουλέψει στη χώρα μας και να μπορεί να εμπνεύσει τους παίκτες και τον κόσμο.

Εννοείται πάντως ότι το όνομα του Χιμένεθ (ο οποίος χθες μίλησε στο novasports.gr για το ενδεχόμενο επιστροφής του στην ΑΕΚ) παραμένει μεταξύ των υποψηφίων για τον πάγκο της Ένωσης.

Απάντηση