Τον σκότωσαν για να ζήσουν τον έρωτά τους;

0

germania_631_355

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της άγριας δολοφονίας του 32χρονου Κρητικού Αντώνη Χριστοφάκη, το πτώμα του οποίου βρέθηκε τυχαία από οδηγό νταλίκας, στα σύνορα Γερμανίας – Αυστρίας.

Σύμφωνα με το CretaLive, αποκαλύπτεται πως πρόκειται για έγκλημα πάθους με δράστες έναν 28χρονο Έλληνα αλλά και την Γερμανίδα σύζυγο του θύματος!

Και οι δύο αντιμετωπίζουν την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και βρίσκονται υπό κράτηση. Το παράνομο ζευγάρι φαίνεται πως σχεδίασε να σκοτώσει τον άτυχο Κρητικό για να τον βγάλει από τη μέση και να ζήσει τον έρωτα του. Οι αποκαλύψεις αυτές προκαλούν νέο σοκ στην κοινωνία του Σίβα όπου διαμένει η οικογένεια του 32χρονου.

Τραγική πτυχή αυτής της υπόθεσης είναι το 6χρονο κοριτσάκι του θύματος, το οποίο ξαφνικά έμεινε χωρίς τους γονείς του. Ο άτυχος άνδρας είχε αφήσει το χωριό του για να ζήσει στην Γερμανία με την οικογένεια του, για μία καλύτερη ζωή. Σημειώνεται ότι ο 28χρονος Έλληνας που φέρεται να σκότωσε το θύμα μαζί με την γυναίκα, ανήκε στο στενό φιλικό περιβάλλον του θύματος. ..

Πηγή: CretaLive

Απάντηση