Επικαιρότητα

To Σεπτέμβρη αρχίζουν τα όργανα.

Όλοι πλέον έχουμε καταλάβει ότι από Σεπτέμβρη αρχίζουν οι μεγάλες προκλήσεις για την Ελλάδα.

Πολίτες που έχουν χαλάσει τις τελευταίες τους οικονομίες στις διακοπές , μάλιστα κάποιοι πήραν και δάνειο για να μπορέσουν να πάνε ή υπερχρέωσαν τις πιστωτικές τους κάρτες.

Ακόμα και οι επιχειρήσεις που είχαν δώσει υποχρεωτικές άδειες είναι έτοιμες να ανοίξουν και πάλι.

Όμως οι παραγγελίες είναι λιγοστές.

Πλέον πρέπει να αναλάβει η πολιτεία να βοηθήσει. Άλλωστε οι προσπάθειες εξυπηρέτησης του χρέους με τις κινήσεις που έκανε η κυβέρνηση δε βλέπουν οι οικονομολόγοι να έχουν αποτελέσματα.

Ήδη έχουν αρχίσει οι πρώτες φωνές ότι γύρισε μπούμερανγκ η αύξηση του ΦΠΑ λόγω του μεγάλου περιορισμού των αγορών από τους πολίτες. Φαίνεται άλλωστε αυτό και στην αγορά με τους εμπόρους να έχουν απορροφήσει στο μεγαλύτερο ποσοστό και τις δυο αυξήσεις όμως ο κόσμος είναι μουδιασμένος.

Πρέπει λοιπόν η κυβέρνηση να προχωρήσει αναπτυξιακά σχέδια.

Να ευνοήσει τις επενδύσεις ,να προωθήσει επιχειρηματικά σχέδια και να δημιουργήσει νέες ευκαιρίες.

Να σπρώξει τους νέους στην επιχειρηματικότητα και να αποθαρρύνει τις πελατειακές σχέσεις.

Ο Καλλικράτης βέβαια υποτίθεται ότι αυτό ακριβώς θα κάνει όμως οι υπάρχοντες δήμαρχοι και αντιδήμαρχοι έχουν ξεκινήσει ένα όργιο μικρών και μεγάλων ρουσφετιών και υποσχέσεων προκειμένου να επανεκλεγούν.

Μέχρι ότι καταργήθηκε ο ΑΣΕΠ με τον Καλλικράτη άκουσα να λένε.

Έτσι θα πάμε στη νέα εποχή;

Και από Δεκέμβρη τι θα λέτε στους ψηφοφόρους σας που αντί να σκέπτονται πως θα τα φέρουν βόλτα ελπίζουν στη θεσούλα που τους έχετε τάξει. Οι καιροί απαιτούν σοβαρότητα.

Θα πρέπει μάλιστα να δούμε και δήμους να σκέφτονται και επιχειρηματικά με δημιουργία δημοτικών επιχειρήσεων που θα έχουν σκοπό το κέρδος. Το κράτος θα πρεπει να σκεφτει σοβαρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Close