Τι κουνάς το κεφάλι – Κομμένο το καλαμπούρι με τη Ν.Δ.

0

meima1_533_355

Με επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα ξεκίνησε την ομιλία του στην συζήτηση των προγραμματικών δηλώσεων ο πρόεδρος της ΝΔ, Ευάγγελος Μεϊμαράκης κατηγορώντας τον για πολιτική απάτη και για αλαζονεία.

Ο κ. Μεϊμαράκης υποστήριξε ότι επένδυσε στον πολιτικό καιροσκοπισμό, με την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας και με την πρόκληση των προεκλογικών αναμετρήσεων.

Συνεχίζοντας ο κ. Μείμαράκης ανέφερε: “Έρχεται πολύ βαρύς Χειμώνας, ο πιο βαρύς που έχει περάσει. Βιαστήκατε να κάνετε εκλογές για να προλάβετε την φοροκαταιγίδα, για να προλάβετε τους νέους φόρους στα νησιά, στους αγρότες κλπ., να προλάβετε τις περικοπές. Αποδεικνύεται ότι άλλος ο ΣΥΡΙΖΑ πριν τις εκλογές και άλλος μετά τις εκλγογές. Από την επομένη των εκλογών η κυβέρνηση Τσίπρα – Καμμένου άρχισε να λέει άλλα. Αυξήθηκε η προκαταβολή φόρου, ο ΦΠΑ στα νησιά και στα ξενοδοχεία, η εισφορά αλληλεγγύης, ο φόρος για τα ενοίκια και ανεστάλει προσωρινά ο ΦΠΑ στα ιδιωτικά σχολεία. Μην μας λέτε ότι ψάχνετε ισοδύναμα, δεσμευθείτε εδώ ότι αυτό το μέτρο δεν θα εφαρμοστεί”.

Κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ πως κοντεύει να πάρει και τα κλειδιά των σπιτιών!

Δήλωσε πως η κυβέρνηση στέλνει το ΣΔΟΕ στους φουκαράδες στα πανηγύρια αντί να κυνηγήσουν τη φοροδιαφυγή των μεγάλων. Σε αυτό το θέμα ο κ. Τσίπρας τον ρώτησε εάν είναι υπέρ της φοροδιαφυγής έστω και των “μικρών”, για να του απαντήσει ο κ. Μεϊμαράκης πως πρώτα πρέπει να χτυπούν τους μεγάλους και μετά.

Απάντηση