Συνταγή-Υλικά
2 φλυτζάνια τσαγιού χονδρό σιμιγδάλι
1 φλιτζάνι τσαγιού ψιλό σιμιγδάλι
1 1/2 φλιτζάνι τσαγιού ζάχαρη
(Εγώ προτιμώ τώρα μαύρη κατά προτίμηση)
2 κουταλιές της σούπας baking powder
αλλά τις ανακατεύουμε
με λίγο χυμό πορτοκάλι
1 φλιτζάνι γάλα πρόβειο
2 φλιτζάνι γιαούρτι πρόβειο (πλήρη)
1 φακελάκι κοπανισμένη μαστίχα δάκρυ
(Αυτό το υλικό είναι πολύ σημαντικό)

Για το σιρόπι
4 φλιτζάνι ζάχαρη
3 φλιτζάνι νερό
φλούδα ενός λεμονιού ή πορτοκαλιού
1 κουταλιά χυμό λεμόνι
2 ξυλάκια κανέλας Κεϊλάνης