“Θα σε σκοτώσω και μετά θα σκοτώσω τον μ@λ@κ@ που γαμ….”

0

-Σε κατ’ οίκον περιορισμό με ηλεκτρονική επιτήρηση ο Βασίλης Τσαγκάρης, ο οποίος δολοφόνησε τον Μάριο Λουκόπουλο, το βράδυ της περασμένης Πέμπτης (23/3)
– Σύμφωνα με τον δικηγόρο του, Πέτρο Μαντούβαλο, η απόφαση έχει να κάνει κυρίως με την κατάσταση της υγείας του, αλλά και με τη γενικότερη συμπεριφορά του
– Ο 39χρονος Παραολυμπιονίκης δήλωσε τη λύπη του για αυτό που συνέβη και ζήτησε συγγνώμη
– “Tι κάνεις; Με σκότωσες”, του είπε ο ξενοδόχος – Πώς περιέγραψε το μοιράιο βράδυ, στην απολογία του
– Η 47χρονη πρώην σύζυγος του θύματος μίλησε για τον γάμο της και τη σχέση της με τον Βασίλη Τσαγκάρη

Στην εκδοχή πως βρισκόταν σε άμυνα επέμεινε στην απολογία του ενώπιον του 14ου τακτικού ανακριτή ο 39χρονος παραολυμπιονίκης, Βασίλης Τσαγκάρης, ο οποίος κατηγορείται για τη δολοφονία του 47χρόνου ξενοδόχου στο Μοσχάτο, Μάριου Λουκόπουλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 39χρόνος υποστήριξε ότι το θύμα επιτέθηκε πρώτος, υποστηρίζοντας πως “είχε βίαιο τρόπο συμπεριφοράς”. Επιπλέον, κατά πληροφορίες στην απολογία του ανέφερε πως “Φοβήθηκε και άρπαξε ένα όπλο που είχε παράνομα για να προστατευτεί, σε ενδεχόμενο ληστείας στο πρακτορείο. Το θύμα του έπιασε τα χέρια και τότε πυροβόλησε την πρώτη φορά. Ο ξενοδόχος του είπε “τι κάνεις; Με σκότωσες”. Τότε πυροβόλησε ξανά”.
Επιπλέον, ο 39χρόνος ανέφερε κατά τις ίδιες πληροφορίες πως ο 47χρόνος του ζήτησε να καταθέσει ότι η πρώην γυναίκα του ήταν άπιστη. Συγκεκριμένα ενώπιον του ανακριτή ανέφερε πως: “Αν δεν έρθεις να καταθέσεις στο δικαστήριο ότι τα είχες με τη γυναίκα μου όταν ήμασταν παντρεμένοι, θα σκοτώσω τη μάνα σου και τον αδελφό σου. Εσύ είσαι άχρηστος. Εσένα δε σε λογαριάζω”.

Από την πλευρά της η πρώην σύζυγος του 47χρόνου, η οποία διατηρούσε στο παρελθόν σχέση με τον 39χρόνο δράστη ανέφερε στην κατάθεση της στους αστυνομικούς πως ακόμα αγαπούσε τον πρώην σύζυγο της, ενώ τόνισε πως η ερωτική της σχέση με τον παραολυμπιονίκη είχε σταματήσει από την Μεγάλη Παρασκευή του 2016.
“Με τον Μάριο μπορεί να είχαμε όλα αυτά τα προβλήματα που σας είπα παραπάνω, αλλά δεν έπαψα ποτέ να τον αγαπάω. Μάλιστα σε όσους έλεγα ότι ακόμα αγαπάω τον Μάριο, μου έλεγαν ότι είμαι τρελή, γιατί δεν είναι φυσιολογικό με όλα αυτά που έχουν γίνει μεταξύ μας να έχω ακόμη αισθήματα για αυτόν τον άνθρωπο. Επειδή όμως είμαι πάρα πολύ συγχυσμένη αυτή τη στιγμή, θα σας παρακαλούσα να σταματήσουμε κάπου εδώ.Κάτι άλλο αυτή τη στιγμή, δεν έχω να σας πω”, ανέφερε στην κατάθεση της η 42χρόνη πρώην σύζυγος, ενώ νωρίτερα είχε περιγράψει αναλυτικά όλες τις εντάσεις που υπήρξαν ανάμεσα στον πρώην σύζυγο της και την ίδια, λόγω της ερωτικής σχέσης με τον Παραολυμπιονίκη.

“Η γνωριμία αυτή (σ.σ. με τον Βασίλη) εξελίχθηκε σε συμπάθεια και για να μην σας τα πολυλογώ, τον Σεπτέμβριο του 2015 ήρθαμε σε ερωτική επαφή. Από εκεί και μετά δεν είχαμε καμία επαφή μέχρι τα τέλη Μαρτίου του 2016. Επειδή, όμως, ο Μάριος είχε τρέλα με τα ηλεκτρονικά, είχε βάλει κοριούς στο σπίτι και στο αυτοκίνητο μου και με παρακολουθούσε. Έτσι λοιπόν έμαθε για αυτήν την ερωτική επαφή που είχα με τον Βασίλη… Τη Μεγάλη Δευτέρα του 2016, ο Μάριος με το πρόσχημα ότι ήταν άρρωστος και ήθελε να του φέρω κάποια φάρμακα με φώναξε στο σπίτι που είχε μετακομίσει. Με το που μπήκα μέσα με έδωσε με χειροπέδες, μου έβαλε ένα πιστόλι στο κεφάλι και μου είπε “σήμερα τελείωσαν όλα, από δω μέσα δεν θα βγεις ζωντανή, θα σε σκοτώσω και μετά θα σκοτώσω τον μ… που γ… και τη μάνα του” περιγράφει η πρώην σύζυγος στην κατάθεση της.

πηγη

Απάντηση