Τέρμα στην κοροϊδία των συμβασιούχων από την ηγεσία της ΠΟΕ-ΟΤΑ

0

«Να σταματήσει εστω και τώρα που είναι αργά, να κοροϊδεύει και να παίζει με την αγωνία των συμβασιούχων», ζητά από την «γαλαζο-πράσινη” ηγεσία της ΠΟΕ-OΤΑ, με δηλώσεις του στην aftodioikisi.gr ο αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας και επικεφαλής του ΜΕΤΑ-ΟΤΑ Βασίλης Γκίτακος, με αφορμή την απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου και την αυριανή συνεδρίαση της ΕΕ της Ομοσπονδίας.

«Δεν πρέπει να μας βολεύει οπoιαδήποτε αποφαση που έχιε να κάνει με την πληρωμή των δεδουλευμένων και την σύντομη ημερομηνία λήξης της εργασίας. Η ΠΟΕ-ΟΤΑ, όπως έχουμε ζητήσει εδώ και καιρό, πρέπει να αποφασίσει, επιτέλους, να ζητήσει την μετατροπή όλων των συμβάσεων σε αορίστου χρόνου», τονίζει ο κ. Γκιτάκος. Και καταλήγει: «Προς αυτή την κατεύθυνση να οργανώσει και να συντονίσει των αγώνα όλων των εργαζομένων της τοπικής Αυτοδιοίκησης».

Υπενθυμίζεται ότι, όπως έχει γράψει η aftodioikisi.gr, η “γαλαζο-πράσινη” ηγεσία της ΠΟΕ-ΟΤΑ έχει επανειλλημένως αρνηθεί να εγγράψει τους συμβασιούχους στην Ομοσπονδία. Τελευταίο κρούσμα η υπόθεση του Σωματείου Εργαζομένων στο Νομό Σερρών.

Leave a Reply