Τοπικά

Τα ζώδια της εβδομάδας

…από τη Μαρί-Ντενίζ Διαμαντή
Σύμβουλο αστρολογικής / αριθμολογικής ανάλυσης

ΚΡΙΟΣ (21/3-19/4): Ο Άρης από τον Τοξότη δίνει την ευκαιρία σ’εσάς της 21-26/3 να νιώσετε πιο αισιόδοξοι, ανανεωμένοι, δυνατοί κι έτοιμοι για καινούργιες, φιλόδοξες κατακτήσεις. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να «κυνηγήσετε» τη βελτίωση που οραματιζόσασταν στα επαγγελματικά, ώστε να αισθανθείτε πιο σίγουροι / ισορροπημένοι οικονομικά και ψυχολογικά. Ταξίδια, σπουδές, δουλειά σε πολυεθνικά περιβάλλοντα / σε χώρους εκδόσεων ή επικοινωνίας, αλλά και νομικές υποθέσεις έχουν «την τιμητική τους».

ΤΑΥΡΟΣ (20/4-20/5): Αν γεννηθήκατε στις 24/4-3/5, τότε η εβδομάδα έχει τον τρόπο να σας ανταμείψει για προσπάθειες που καταβάλατε προηγουμένως. Αυτό σημαίνει πως η χαρά «σας περιμένει στη στροφή» κι εσείς δεν έχετε παρά να δώσετε τον καλύτερό σας εαυτό, τόσο σ’ επίπεδο προσωπικών-συναισθηματικών σχέσεων, όσο και σ’ επίπεδο οικονομικο-επαγγελματικών συνεργασιών. Ελιχθείτε έξυπνα και διπλωματικά και πάρτε τη σκυτάλη!

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5-21/6): Για τους γεννημένους στις 21-22/5 η εβδομάδα ξεκινά με περίεργη διάθεση, αφού είστε ενδεχομένως αβέβαιοι, αποπροσανατολισμένοι, ακόμα κι απογοητευμένοι μέσα σε μια υπόθεση συναισθηματικής σχέσης / οικονομικο-επαγγελματικής συνεργασίας. Η εποχή απαιτεί διαρκή επαγρύπνηση και φροντίδα της φυσικής σας κατάστασης, αλλά κι επίγνωση των «χρυσών λεπτομερειών» που κάνουν τη διαφορά στη διεκπεραίωση κάθε υποχρέωσης ρουτίνας, ώστε να βάλετε τις σωστές βάσεις σε κάθε καινούργιο, δημιουργικό εγχείρημα που έχετε κατά νου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6-22/7): Η εβδομάδα επιφυλάσσει ευχάριστες εξελίξεις κι ελπιδοφόρες ειδήσεις ή επαφές – ακόμα και συναισθηματικού περιεχομένου- κυρίως αν γεννηθήκατε στις 26/6-5/7. Προσπαθήστε να προβάλλετε το πιο επικοινωνιακό / διπλωματικό και γλυκό σας πρόσωπο και διεκδικήστε «με το γάντι», τόσο σε υποθέσεις καρδιάς, όσο και σε κάθε επαγγελματικό ζήτημα που σας καίει. Η Δευτέρα και η Τρίτη ενδεχομένως φέρνουν αίσθηση απογοήτευσης / ματαίωσης/ νευρικότητας σε αρκετούς Καρκίνους της 7/7.

ΛΕΩΝ (23/7-22/8): Η εβδομάδα δείχνει ήδη πως κάτι έχει αλλάξει – τουλάχιστον στη διάθεσή σας- αν γεννηθήκατε στις 23-28/7. Ο Άρης διελαύνει τον 5ο φυσικό σας οίκο, μ’ άλλα λόγια είστε έτοιμοι/ες να προβάλλετε το πλέον ερωτικό, δημιουργικό, ακόμα και «παθιασμένο» ταμπεραμέντο κερδίζοντας τόσο στην αγάπη, όσο και σε κάθ’ επίπεδο δράσης που απαιτεί πνεύμα αισιοδοξίας και ακμαίο ηθικό. Οι επαφές / έξυπνες δημόσιες σχέσεις, αλλά και οι συμπτώσεις της καθημερινότητας έχουν τη δυναμική να φέρουν προτάσεις που «ανεβάζουν» με τον έναν ή τον άλλον τρόπο «το κασέ» σας. Κρατήστε την επιφύλαξη / καχυποψία στο μέτρο της λογικής. Διατηρήστε «χαμηλό» επικοινωνιακά προφίλ και χρησιμοποιήστε στο έπακρο- και σε κάθε περίσταση- την πολύτιμη εμπειρία του παρελθόντος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8-22/9): Για εσάς που γεννηθήκατε στις 27/8-5/9 η εβδομάδα μπορεί να φέρει «κέρδη». Ζητούμενα βεβαίως είναι α) να χρησιμοποιήσετε έξυπνα τη γοητεία που ασκείτε και β) να προβείτε στις απαραίτητες επαφές, συνδιαλλαγές, μετακινήσεις και διαπραγματεύσεις μέσ’ από τις οποίες θα προκύψει όφελος. Η Δευτέρα και η Τρίτη κρατούν ακόμα ένα είδος «περίεργης» διάθεσης κι ανασφάλειας / αβεβαιότητας για εσάς της 23-24/8, ενώ ο Άρης δημιουργεί νευρικότητα, στρες και προβλήματα προς διαχείριση στους γεννημένους από τις 23 έως τις 28 Αυγούστου.

ΖΥΓΟΣ (23/9-23/10): Η υπερδραστηριότητα, η ανάπτυξή σας σε επίπεδο επικοινωνιακής «δικτύωσης» και οι επιθετικές δημόσιες σχέσεις φέρνουν τώρα οφέλη πάσης φύσεως, αν γεννηθήκατε στις 23-28/9. Η εποχή μπορεί να βοηθήσει ιδιαιτέρως στη διαμόρφωση μιας καινούργιας τακτικής ή τάξης στα εισοδήματα των Ζυγών, ενώ θα πρέπει να θυμάστε ότι δεν είναι πάντα απαραίτητο να «κοινοποιείτε» ευρέως τις προθέσεις σας ή τις κινήσεις «ματ» στις οποίες προβαίνετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10-21/11): Αν γεννηθήκατε στις 28/10-5/11, η εβδομάδα επιφυλάσσει οφέλη πάσης φύσεως μέσ’ από τις επαφές / συνδιαλλαγές είτε τις εμπορικές κινήσεις / τις μετακινήσεις που κρίνετε απαραίτητες. Φιλικά περιβάλλοντα, οργανισμοί και σύλλογοι θ’ αποτελούν στήριγμά σας, ενώ οι συμμαχίες που τώρα διαμορφώνονται σας φέρνουν πιο κοντά σ’ ένα «στόχο». «Κυνηγήστε» με το σωστό τρόπο τη βελτίωση στο εισόδημα και περιορίστε τις δαπάνες που εύκολα μπορούν να αποδιοργανώσουν το ισοζύγιο.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11-21/12): Η εποχή έχει τη δυναμική να σας ανταμείψει για τους κόπους, αλλά το μυστικό είναι η χρυσή συνταγή «άκου, βλέπε, σώπα». Δουλέψτε περισσότερο, διεκδικήστε με δυναμικές κινήσεις / πράξεις, αλλά επικοινωνήστε στη σωστή στιγμή, αποκλειστικά με τους αρμόδιους ανθρώπους, με τον ενδεδειγμένο τρόπο, στον κατάλληλο τόπο και με «λόγο» που να αιτιολογεί αυτήν την επαφή. Η Κυριακή (14/9) ενδεχομένως θα χαροποιήσει κάποιους της 27/11, ενώ Δευτέρα και Τρίτη (8-9/10) «κουράζουν» κι αποδιοργανώνουν πιο εύκολα εσάς της 22-23/11.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12-19/1): Αν και εσείς της 5/1 αισθάνεστε ενδεχομένως κουρασμένοι κι αδύναμοι, αποπροσανατολισμένοι ή απογοητευμένοι κατά τη Δευτέρα- Τρίτη (8-9/10), η εβδομάδα αποτελεί «ευκαιρία» για τους περισσότερους Αιγόκερους που γεννηθήκατε στις 26/12-3/1. Επαφές, εξωστρέφεια, φιλίες, συμμαχίες και σύλλογοι είναι έννοιες που σας φέρνουν πιο κοντά στην επιτυχία, κυρίως αν στοχεύετε σε μια επαγγελματική αναβάθμιση / πρόταση είτε σε εξελίξεις σχετικές με σπουδές, ταξίδια, νομικές υποθέσεις. Μην αγχώνεστε, προχωρήστε μεθοδικά και «απλά».

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1-18/2): Αν γεννηθήκατε στις 20-25/1, θυμηθείτε πως αυτή η εβδομάδα έχει κάτι να «προσθέσει» στη ζωή σας, εφόσον κινηθείτε με εξωστρέφεια και δυναμισμό διεκδικώντας πρακτικούς ή συναισθηματικούς στόχους. Για τους υπόλοιπους Υδροχόους υπογραμμίζω τη σημασία της «τακτικής» / στρατηγικής στις διαδικασίες, ώστε να μπορέσετε να επωφεληθείτε των συγκυριών σε κάθ’ επίπεδο. Η προστασία είτε η τύχη αγκαλιάζουν την καθημερινότητα υμών της 5/2.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2-20/3): Η έμπνευση/ τ’ όνειρο πρέπει να μπολιαστούν με λογική, ωριμότητα και πρόγραμμα για ν’ αποδώσουν πλέον, αν γεννηθήκατε στις 19-20/2, κάτι που ισχύει τόσο για τις πρακτικές, όσο και για τις συναισθηματικές σας επιδιώξεις. Για τους Ιχθύς της 23/2-4/3 η εβδομάδα πραγματικά «προσφέρει». Αυτό σημαίνει πως πρέπει ν’ ανοίξετε τα μάτια στις συγκυρίες / εξελίξεις / συμπτώσεις και να περπατήσετε δρόμους επιτυχίας σε προσωπικές σχέσεις ή επαγγελματικές συνεργασίες που σας οδηγούν σε συνολική αναβάθμιση του βίου σας. Σπουδές, ταξίδια, δουλειά στο Εξωτερικό/ στις εκδόσεις / σε πολυεθνικά περιβάλλοντα / στα ΜΜΕ, αλλά και νομικές υποθέσεις είναι επίσης έννοιες συνδυασμένες με την «ευεργεσία» για εσάς που ανέφερα μόλις και υπάρχουν σύμμαχοι / σύμβουλοι που θα σταθούν αρωγοί.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Close