Τα του Καίσαρος τω Καίσαρι … Της Γιώτας Μπάγκα.

0

image

Τα καλά πρέπει να αναγνωρίζονται. Σήμερα προς τιμήν του επικοινώνησε τηλεφωνικά  μαζί μου ο εκτελών χρέη διοικητού, διευθυντής ιατρικής υπηρεσίας του Γ.Ν. Νοσοκομείου Κορίνθου κ. Νίκος Καμπάς  και προσκάλεσε το προεδρείο του Δ.Σ του Συλλόγου ασθενών με νεοπλασίες και υποστηρικτών «ΜαΖί νικΩ» με σκοπό να συζητήσουμε τους τρόπους επίλυσης σειράς προβλημάτων των ασθενών με νεοπλασίες στο Νομό μας και να υποβάλλουμε τις προτάσεις μας.
Η άμεση αντίδραση του στους αγώνες μας για την προάσπιση των δικαιωμάτων των ασθενών με νεοπλασίες αποδεικνύει αφ΄ενός το   ήθος και την ευαισθησία του κ. Καμπά – για το οποίο ουδέποτε αμφέβαλα-και αφ ετέρου το γεγονός ότι, όταν συνεργαζόμαστε για το καλό του Νοσοκομείου, των ασθενών και του προσωπικού μόνον θετικά αποτελέσματα μπορούν να προκύψουν.
Μένουν πολλά να γίνουν. Νέος μας στόχος: η καλύτερη δυνατή στελέχωση των υπόλοιπων κλινικών και η παροχή υψηλών προδιαγραφών νοσηλευτικών υπηρεσιών στους κατοίκους του νομού Κορινθίας για τους οποίους όλοι οφείλουμε να εργαζόμαστε.

Απάντηση