Τα `καλα` παιδια ενημερωνουν: `Απομακρύνετε τα αυτοκίνητά σας!`

0

imagehandler-3

Φυλλάδια στα παρμπρίζ των αυτοκινήτων τους, που τους προειδοποιούν να τα απομακρύνουν ειδικά σήμερα, βρήκαν οι κάτοικοι του κέντρου της Αθήνας. Τα φυλλάδια, που φέρουν την υπογραφή αναρχικών ομάδων, «ενημερώνουν» πως ειδικά σήμερα, δηλαδή την ημέρα της επετείου από την δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, τα αυτοκίνητα «κινδυνεύουν», από τις «στρατιωτικές επιθέσεις του κράτους», όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Οι συντάκτες των φυλλαδίων μάλιστα χαρακτηρίζουν τα αυτοκίνητα «μικρή ιδιωτική φυλακή» και με… μεγάλη διάθεση κατανόησης σημειώνουν πως, σε περίπτωση που η φυλακή αυτή είναι «αναγκαία για την επιβίωσή σας μέσα στη μητροπολιτική φυλακή του κεφαλαίου», τότε, πολύ ευγενικά, «υπενθυμίζουν» την δυνατότητα να την απομακρύνουν την συγκεκριμένη ημέρα!

Όπως φαίνεται στη φωτογραφία από το χαρτί που βρήκαν οι κάτοικοι στα παρμπρίζ των αυτοκινήτων τους, οι αναρχικοί προειδοποιούν:
«Αγαπητοί γείτονες και επισκέπτες, αν η μικρή ιδιωτική φυλακή που λέγεται ΙΧ είναι αναγκαία για την επιβίωσή σας μέσα στη μητροπολιτική φυλακή του κεφαλαίου, σας υπενθυμίζουμε τη δυνατότητα να την απομακρύνετε τη συγκεκριμένα ημέρα που η γειτονιά μας γίνεται στόχος στρατιωτικών επιθέσεων του κράτους.
Η συμμετοχή και η υλική προσφορά του καθενός στην αντίσταση είναι η μοναδική κοινωνική διέξοδος
».

πηγη

Απάντηση