Συζητάμε με τον αντιπρόεδρο του ΚΕΠΑΠ Θανάση Καραχρήστο

0

Θ.Τ Θανάση ο Βασίλης Νανόπουλος σου ανέθεσε την αντιπροεδρία του ΚΕΠΑΠ.

Ομως οπως έχουμε πει και προεκλογικά οι αθλητικές υποδομές του Δήμου κορινθίων δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση και έχουν και σοβαρές ελλείψεις.

Θ.Κ Η αλήθεια είναι Θύμιο ότι αυτές τις τρεις βδομάδες αυτό που έχω κάνει εγώ είναι να επισκεφτώ τις περισσότερες υποδομές για να δω τι προβλήματα υπάρχουν και έχεις δίκιο υπάρχουν σοβαρά θέματα.

Το άξιο αναφοράς είναι πολλά από αυτά θα μπορούσαν να έχουν λυθεί με πολύ λίγα χρήματα αρκεί να δείχνανε κάποιοι το ανάλογο ενδιαφέρον.

Ο προηγούμενος αντιπρόεδρος ο Παναγιώτης Μεταξάς είχε ξεκινήσει να βάζει μία τάξη όμως ήταν πλέον πολύ αργά και βέβαια προεκλογικά ενώ και η προηγουμεη δημοτική αρχή δεν είχε τον αθλητισμο στις προτεραιότητες της.

Η Κόρινθος έχει τη δυναμική οι ομάδες της να παίζουν στις μεγάλες κατηγορίες. Δείτε το πόσο καλά το έχουν καταφέρει το μπάσκετ και το βόλεϊ και θυμηθείτε το πόσο δυνατή ομάδα ποδοσφαίρου είχε η πόλη μας.

Οι υποδομές είναι πολύ σημαντικές για να μπορείς να έχεις παιδιά να ασχολούνται με ασφάλεια με τον αθλητισμό και έτσι να αναπτύσσονται οι ακαδημίες.

Θ.Τ Αθλητισμός δεν είναι όμως μόνο το μπάσκετ, το ποδόσφαιρο και το βόλεϊ είναι και τα αθλήματα του στίβου και ξέρω ότι εσύ προσωπικά έχεις εξαιρετικές σχέσεις με πολύ μεγάλους αθλητές.
Ηδη στο ekorinthos έχουμε γράψει για τη διάθεση που υπάρχει να έρθουν μεγάλα ονόματα στην πόλη μας μέσα από αυτή την σχέση σου. Ο ρόλος τους θα είναι guest ή υπάρχει διάθεση και για συνεργασία;

Θ.Κ Θύμιο εμείς θέλουμε να συνεργαστούμε με όλες τις υγιείς δυνάμεις του Κορινθιακού αθλητισμού. Θέλουμε να φέρουμε τα παιδιά σε επαφή και με μεγάλους αθλητές, να γνωρίσουν από κοντά τα ινδάλματά τους αλλά και να μάθουν από αυτούς. Αυτό θα γίνει σε συνεργασία με τους πολύ αξιόλογους συλλόγους που έχουμε στην περιοχή. Να αναφέρω σε αυτά τα αθλήματα το Σίσυφο και τους Εφυραιους Ωκυποδες.

Όμως εδώ υπάρχει μία σημαντική διαφορά. Θα υπάρχει ίση μεταχείριση σε όλους τους συλλόγους και ο κάθε ένας θα παίρνει τη βοήθεια που του αναλογεί από το ΚΕΠΑΠ ανάλογα με το πόσα παιδιά έχει και το σε ποια κατηγορία παίζει.
Δηλαδή το αυτονόητο, κάτι που είχε χαθεί στην πόλη μας.

Οι διοργανώσεις που θα είναι υπό την αιγίδα του Δήμου θα γινονται όπως πρέπει.

Δηλαδή οι αγώνες στίβου σε συνεργασία με το ΣΕΓΑΣ.

Οι αγώνες ποδοσφαίρου σε συνεργασία με την ΕΠΣ.
Δεν θα ψάχνουμε να βρίσκουμε τρόπους για να γλιτώνουμε μερικές δεκάδες ευρώ εις βάρος της ασφάλειας και της ποιότητας των εκδηλώσεων.

Γιατί όταν μία διοργάνωση αποτυγχάνει δεν εκτίθεται μονο ο σύλλογος αλλά εκτίθεται και η πόλη μας.

Και ο δήμαρχος, ο Βασίλης Νανόπουλος θέλει ο αθλητισμός να βοηθήσει στην τουριστική ανάπτυξη της πόλης μας και για να γίνει αυτό πρέπει οι διοργανωσεις να είναι άψογες.

Θ.Τ Για για να είναι άψογες οι διοργανώσεις θα προσπαθήσουμε να αναβαθμίσουμε και τις υποδομές του δήμου.

Θ.Κ Η συνεργασία μου με το Δήμαρχο είναι εξαιρετική και θέλω να πιστεύω ότι πολύ γρήγορα οι Κορίνθιοι θα δουν τους καρπούς από αυτήν μου την προσπάθεια.

Απάντηση