Συνεληφθη ο εμπρηστης ?

0
Συνελήφθη  από άντρες  της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (ΔΑΕΕ) της Πυροσβεστική από το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κορίνθου ένας άνδρας κάτοικος Αγίων Θεοδώρων ο οποίος κατηγορείται για εμπρησμό από αμέλεια,στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας

Πρόκειται για έναν 28χρονο Έλληνα, που σύμφωνα με την ανακοίνωση της Πυροσβεστικής, συνελήφθη σήμερα, στο πλαίσιο του αυτοφώρου, από υπαλλήλους της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού σε συνεργασία με το ανακριτικό τμήμα της Π.Υ. Κορίνθου. Ο 28χρονος συνελήφθη ως υπαίτιος πρόκλησης της πυρκαγιάς από αμέλεια, στην αγροτοδασική έκταση στην περιοχή Μασιάρι του δήμου Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων νομού Κορινθίας, η οποία εκδηλώθηκε στις 15:32, το Σάββατο.

Ο 28χρονος θα οδηγηθεί σήμερα ενώπιον του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου. Σύμφωνα με πληροφορίες του newsITgr ο άνδρας έχει θερμοκήπιο στην περιοχή και το Σάββατο άναψε φωτιά για να κάψει χόρτα. Μάλιστα, ο ίδιος, επειδή θεώρησε ότι η φωτιά θα σβήσει μόνη της, δεν περίμενε καν στο σημείο και… έφυγε!

πηγη

Απάντηση