Στην Αθήνα βρίσκονται από χθες, το πρωί της Κυριακής 1 Ιουλίου οι εκπρόσωποι των τοπικών οργανώσεων της ΝΔ από ολόκληρη την Ελλάδα συμμετέχοντας στην πρώτη Συνόδου των Προέδρων ΝΟΔΕ.

Η πρώτη μέρα της διοργάνωσης υπήρξε ιδιαίτερα επιτυχής τόσο χάρη στην μαζική προσέλευση  των στελεχών, όσο και χάρη στην άρτια διοργάνωση της Γραμματείας Οργανωτικού και του Γραμματέα της κ. Στέλιου Κονταδάκη. Ενώ εύσημα για τη διοργάνωση εισέπραξε και ο Γραμματέας του Κόμματος κ. Λ. Αυγενάκης που είχε την εποπτεία της Συνόδου και ο οποίος έδωσε δυναμικό «παρών», παρότι είχε μόλις επιστρέψει στην Αθήνα από επισκέψεις που πραγματοποίησε το Σαββατοκύριακο σε Μακεδονία και Ήπειρο εκπροσωπώντας τον Πρόεδρο του Κόμματος κ. Κυριάκο Μητσοτάκη.

Το «βαρύ» πρόγραμμα της πρώτης ημέρας ολοκληρώθηκε στο πλαίσιο χαλαρού δείπνου σε ιδιαίτερα θετικό  και ευχάριστο κλίμα.

Η  Παράταξη ανανεωμένη με τους εκπροσώπους των τοπικών οργανώσεων να είναι  για πρώτη φορά εκλεγμένοι από τη βάση, δίνει ισχυρό μήνυμα ενότητας και συνεχίζει συντονισμένα τον  αγώνα με στόχο όχι απλά την νίκη στις επόμενες εκλογές, αλλά ισχυρή αυτοδυναμία, ούτως ώστε να μπορέσουν να εφαρμόσουν στο ακέραιο το κυβερνητικό τους πρόγραμμα.

  άντηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here