Συμπλοκές μεταξύ εκπαιδευτικών σε σχολείο της Καρδίτσας

0

Συμπλοκές μεταξύ εκπαιδευτικών σε σχολείο της Καρδίτσας

Όλα ξεκίνησαν όταν η διευθύντρια επέστρεψε στη θέση της από την εξάμηνη αργία και την στέρηση μισθού για 15 μέρες, που της είχαν επιβληθεί μετά από Ένορκη Διοικητική Εξέταση που έγινε τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης για ανάρμοστη συμπεριφορά εντός της υπηρεσίας

Σκηνές απείρου κάλλους διαδραματίστηκαν στο 2ο Δημοτικό σχολείο της Καρδίτσας, όταν άρχισαν να εκτοξεύονται προς κάθε κατεύθυνση σταχτοδοχεία, ανθοδοχεία και άλλα βαριά αντικείμενα σε μια άνευ προηγουμένου συμπλοκή μεταξύ των δασκάλων και της διευθύντριας του σχολείου!

Όλα ξεκίνησαν όταν η διευθύντρια επέστρεψε στη θέση της από την εξάμηνη αργία και την στέρηση μισθού για 15 μέρες, που της είχαν επιβληθεί μετά από Ένορκη Διοικητική Εξέταση που έγινε τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης για ανάρμοστη συμπεριφορά εντός της υπηρεσίας. Είχαν προηγηθεί καταγγελίες συναδέλφων της ότι μιλούσε υποτιμητικά και απαξιωτικά προς τους εκπαιδευτικούς.

Όμως, η διευθύντρια υπέβαλε μήνυση στην προϊσταμένη της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Καρδίτσας και έβαλε για μάρτυρες τους δασκάλους που την είχαν καταγγείλει! Όταν έφτασε ένας αστυνομικός που τους επέδωσε τις κλήσεις για να καταθέσουν στην ανάκριση, εκείνοι έγιναν έξαλλοι με αποτέλεσμα να ξεκινήσουν επεισόδια. Το αποτέλεσμα ήταν να μεταφερθούν η διευθύντρια και δύο δασκάλες στο νοσοκομείο με λιποθυμικά επεισόδια! Στο αστυνομικό τμήμα οδηγήθηκε ένας άνδρας εκπαιδευτικός, τον οποίο η διευθύντρια κατονόμασε ως δράστη της επίθεσης εναντίον της.

Leave a Reply