Συγκλονίζει το post του Σταύρου Θεοδωράκη στο Facebook: Δεν είμαι καλά στην υγεία μου

0

 

Συγκλονίζει η ανάρτηση του Σταύρου Θεοδωράκη στο facebook, σχετικά με την κατάσταση της υγείας του. «Τελικά δεν είναι όλα καλά. Οι ιστολογικές εξετάσεις δείχνουν ότι για τους επόμενους μήνες θα χρειαστώ φαρμακευτική αγωγή», έγραψε ο πρόεδρος του Ποταμιού.

Ο κ. Θεοδωράκης χειρουργήθηκε την προηγούμενη Τετάρτη για νεόπλασμα στην περιοχή της κάτω κοιλίας.  Ωστόσο, οι ιστολογικές εξετάσεις έδειξαν ότι για τους επόμενους μήνες πρέπει να λάβει φαρμακευτική αγωγή. «Θα το αντιμετωπίσω όπως το αντιμετωπίζουν χιλιάδες άνθρωποι γύρω μας και οι περισσότεροι το ξεπερνούν» έγραψε στο μακροσκελές post του.

Αναλυτικά η ανάρτησή του

Τελικά δεν είναι όλα «όλα καλά». Οι ιστολογικές εξετάσεις δείχνουν ότι για τους επόμενους μήνες θα χρειαστώ φαρμακευτική αγωγή. Θα το αντιμετωπίσω όπως το αντιμετωπίζουν χιλιάδες άνθρωποι γύρω μας και οι περισσότεροι το ξεπερνούν.
Εδώ και δύο μέρες σκεφτόμουν αν θα έπρεπε να το ανακοινώσω. Ή αν θα υπομένω υποκριτικά τις ζεστές ευχές, «περαστικά», «μπράβο, όλα τέλειωσαν». Όμως, από τη στιγμή που είσαι στην πολιτική δεν μπορεί άλλα να ξέρουν οι φίλοι σου και άλλα η κοινωνία.
Τώρα όμως που το μάθατε θέλω να σας ζητήσω και να το ξεχάσετε. Προφανώς τα ΜΜΕ θα ασχοληθούν για μια – δυο μέρες. Όμως η κουβέντα θα ήθελα να σταματήσει εδώ. Δεν έχω σκοπό να κάνω συζητήσεις ή να δώσω συνεντεύξεις με θέμα την υγεία μου. Θέλω να παραμείνω ο Σταύρος χωρίς άλλους προσδιορισμούς. Για κάποιους, συναγωνιστής, για κάποιους, αντίπαλος, για κάποιους, αδιάφορος.
Άλλωστε η απόφαση μου να αγωνιστώ, μαζί με ένα Ποτάμι ανθρώπων, για να τα αλλάξουμε όλα χωρίς να γκρεμίσουμε τη χώρα, δεν αλλάζει ούτε μπαίνει σε δεύτερο πλάνο. Αλλά επί αυτού θα τα πούμε σύντομα.
Καλό σας απόγευμα.

 

 

 

 

http://mononews.gr/sigklonizi-post-tou-stavrou-theodoraki-sto-facebook-den-ime-kala-stin-igia-mou/165643

Απάντηση