ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Η προγραμματισμένη άφιξη της κας Μέρκελ στην Ελλάδα έχει ορισθεί για τις 13.30. Ωστόσο ο κ. Σαμαράς έφτασε 45 λεπτά νωρίτερα. Θα την υποδεχθεί με όλες τις τιμές και την επισημότητα που επιβάλλει το διεθνές πρωτόκολλο.

Ο πρωθυπουργός ανέθεσε στο υπουργείο Εξωτερικών το συντονισμό της υποδοχής της Γερμανίδας καγκελαρίου. Τα μέτρα ασφαλείας είναι αυξημένα.

 

Για την υποδοχή της έχει στρωθεί κόκκινο χαλί, όχι μόνο για να ανταποδώσουμε τις τιμές που αποδόθηκαν από τη Γερμανία στον Αντώνη Σαμαρά κατά την επίσκεψη του Αυγούστου στο Βερολίνο αλλά και γιατί είναι η πρώτη φορά που η Άνγκελα Μέρκελ έρχεται να συναντήσει τον Αντώνη Σαμαρά.

Που σημαίνει ότι αν στην επόμενη επίσκεψή της είναι και πάλι πρωθυπουργός ο κ. Σαμαράς, το κόκκινο χαλί θα μείνει στην… αποθήκη!

Στο αεροδρόμιο, εκτός από τον πρωθυπουργό, θα βρίσκεται και ο υπουργός Εξωτερικών για να υποδεχτεί την καγκελάριο της Γερμανίας. Ο κ. Αβραμόπουλος θα είναι εκείνος που θα συνοδεύσει την κα Μέρκελ προς το αεροδρόμιο για να αποχωρήσει, το απόγευμα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here