Στίβεν Χόκινγκ: Θέλω να κάνω τον κακό στον νέο Τζέιμς Μποντ

0

sti

Τον κακό στη ταινία του Τζέιμς Μποντ, τα γυρίσματα της οποίας θα ξεκινήσουν σύντομα, δήλωσε ότι θέλει να παίξει ο διάσημος αστροφυσικός Στίβεν Χόκινγκ.

Σε συνέντευξη του στο Wired ο Χόκινγκ λέει: «Ιδανικός ρόλος για μένα θα ήταν ο κακός σε μια ταινία του Τζέιμς Μποντ. Νομίζω πως το αναπηρικό καροτσάκι και η φωνή του υπολογιστή θα ταίριαζαν στο ρόλο».

Στην ίδια συνέντευξη στο περιοδικό ο διάσημος επιστήμονας αναφέρεται, σύμφωνα με την Telegraph, και στην ασθένεια του λέγοντας ότι άρχιζε να ψευδίζει τόσο πολύ που δυσκολευόταν και ο ίδιος να καταλάβει την ομιλία του μέχρι που ανέλαβε να μιλάει για εκείνον ο υπολογιστής.

Το σινεμά δεν είναι πάντως άγνωστος τόπος στον επιστήμονα αφού έχει ήδη εμφανιστεί ως χαρακτήρας στους The Simpsons”, στο “The Big Bang Theory” και στο “Star Trek”.   Είναι δε και ήρωας της ταινίας “The Theory of Everything», που εστιάζεις τη ζωή του ως νεαρού στο Cambridge το 1960 και στον αγώνα του με τη νόσο του κινητικού νευρώνα που τον έχει κρατήσει καθηλωμένο σε αναπηρικό καροτσάκι για περισσότερο από πέντε δεκαετίες.

Leave a Reply