Πολιτική

Στη Μεσσηνία ο Αντώνης Σαμαράς !

 

Στη Μεσσηνία για ολιγοήμερες διακοπές βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.
Παρά το γεγονός ότι σκοπός του είναι η ξεκούραση, από το προγραμμά του δεν έλειψαν και οι πολιτικές επαφές.

«Ήρθα και εγώ στον τόπο μου για να πάρω δύναμη. Και να ευχηθώ σε όλους τους Έλληνες, αυτές τις άγιες μέρες, καλή Παναγιά», ανέφερε ο Πρωθυπουργός κατά την επίσκεψή του το μεσημέρι στο Δημαρχείο Καλαμάτας.

«Θέλω να γνωρίζετε ότι, η σημαία του αγώνα για όλη την Ελλάδα είναι ψηλά», πρόσθεσε, σημειώνοντας ότι η κυβέρνηση αγωνίζεται για τη γρήγορη έξοδο της χώρας από την κρίση. Προς την κατεύθυνση αυτή, ο κ. Σαμαράς απηύθυνε μάλιστα κάλεσμα σε όλους τους Έλληνες «πέρα και πάνω από κόμματα» να είναι «μία ενωμένη γροθιά». «Τώρα είναι η Ελλάδα που μετράει και τίποτα άλλο. Και είμαι βέβαιος, ότι με τη βοήθεια της Παναγιάς, θα κερδίσουμε. Μάχη δύσκολη, ανηφορική, δύσβατη, με συνεχείς αναταράξεις, θα την κερδίσουμε», συμπλήρωσε.

Λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι επισκέφθηκε το δημαρχείο Καλαμάτας, όπου συναντήθηκε με το δήμαρχο Παναγιώτη Νίκα και έπειτα αναχώρησε για την Πύλο, όπου το απόγευμα θα εγκαινιάσει δύο εκθέσεις.

Στις 6:30 μ.μ. Την έκθεση «Βυθισμένα Ταξίδια, Ανθρώπινες Εξερευνήσεις: Ίχνη σημαίνοντα στις θάλασσες της Πελοποννήσου» της Εφορείας Εναλίων Αρχαιοτήτων, η οποία θα φιλοξενηθεί στο κτήριο Πασά στο Φρούριο της Πύλου.
Και στις 8 το βράδυ θα κηρύξει την επίσημη παρουσίαση της επανέκθεσης της συλλογής του Γάλλου Φιλέλληνα Rene Puaux στην οικία Τσικλητήρα.
Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη φορά που ο κ. Σαμαράς επισκέπτεται την Μεσσηνία ως πρωθυπουργός. Επίσης είναι το πρώτο ταξίδι του πρωθυπουργού μακριά από την Αθήνα μετά την εγχείρηση που έκανε στο μάτι του.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Close