Σταυρέλης: Θέλουμε περισσότερα έργα

0

Στον απόηχο της κατά πλειοψηφίας υπερψήφισης του Τεχνικού Προγράμματος του δήμου Κορινθίων από το Δ.Σ της Δευτέρας ο επικεφαλής της παράταξης «ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ» Νίκος Σταυρέλης μιλά στο MYRADIO 89,6 και το Θύμιο Τσαρμπό και αιτιολογεί την αρνητική ψήφο της παράταξής του.

«Από το Τεχνικό Πρόγραμμα του 2020 το οποίο ψηφίσαμε για να δώσουμε την ευκαιρία στη δημοτική αρχή να κάνει αυτά που θέλει δεν έγινε τίποτα. Δημοπρατήθηκαν μόνο 8 έργα και συμβασιοποιήθηκε το ένα το οποίο μάλιστα δεν έχει ακόμα ξεκινήσει. Πώς να δώσουμε «πράσινο φως» στο πρόγραμμα του 2021 όταν το 2020 δεν έγινε τίποτα;» ανέφερε ο επικεφαλής της Πνοής υπενθυμίζοντας πως η παράταξή του ήταν η μόνο που και πέρυσι αλλά και φέτος κατέθεσε ολοκληρωμένη πρόταση με 29 έργα σε όλο το εύρος του δήμου Κορινθίων.

«Θεωρούμε αδιανόητο το 2021,σε συνολικό προϋπολογισμό 86 εκ ευρώ του δήμου να έχουμε έργα 22.690,00 με τα 9 εκ ευρώ περίπου να είναι νέα έργα και τα υπόλοιπα συνεχιζόμενα της προηγούμενης δημοτικής αρχής. Είναι αδιανόητο!»

Ο Νίκος Σταυρέλης επικαλέστηκε την προεκλογική περίοδο του 2014 κατά την οποίαν κατατέθηκε από πλευράς Αλέξανδρου Πνευματικού Τεχνικό Πρόγραμμα ύψους 17 εκ ευρώ την ώρα που το ταμείο του δήμου ήταν 10 εκ ευρώ. «Σήμερα με 32 εκ ταμείο και έχουμε τεχνικό 22.690,00» αναρωτήθηκε για να καταλήξει πως «Η νέα δημοτική αρχή ακολουθεί την τακτική της προηγούμενης. Βάζουμε τα λεφτά στο σεντούκι! Δεν γίνεται έργο!»

Βέβαια, ο Νίκος Σταυρέλης ξεκαθάρισε τόσο στην διάρκεια της συνεδρίασης όσο και στον «αέρα» του 89,6 πως τα έργα που προτάθηκαν στο Τεχνικό Πρόγραμμα και τα οποία καταψήφισε , θα τα ψηφίζει όταν έρχονται στην οικονομική επιτροπή εφόσον πληρούν τις προϋποθέσεις.

Leave a Reply