Τρία άτομα, 27, 22 και 39 ετών, συνέλαβαν οι αστυνομικοί στην Κόρινθο, καθώς κατηγορούνται για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, διακεκριμένες περιπτώσεις φθορών και παράνομη οπλοχρησία.

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι συλληφθέντες χρησιμοποιώντας κυνηγετικό όπλο, πυροβόλησαν και προκάλεσαν φθορές σε δύο οχήματα και ένα κατάστημα.

Ειδικότερα, από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι οι τρεις συλληφθέντες χθες το πρωί, στην Κόρινθο, πυροβόλησαν με κυνηγετικό όπλο και προκάλεσαν φθορές σε Ι.Χ. Φορτηγό αυτοκίνητο ιδιοκτησίας ημεδαπού.

Στο πλαίσιο αστυνομικής επιχείρησης, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, εντόπισαν και συνέλαβαν χθες το απόγευμα, τον 27χρονο και τον 22χρονο στην Κόρινθο, ενώ το βράδυ συνέλαβαν και τον 39χρονο στην ίδια περιοχή.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε επιπλέον, ότι οι συλληφθέντες είχαν πυροβολήσει με κυνηγετικό όπλο και προκαλέσει φθορές σε δύο ακόμα περιπτώσεις:

  • Στις 2 Ιουλίου, στο Λουτράκι Κορινθίας, σε αυτοκίνητο ιδιοκτησίας αλλοδαπού.
  • Την 1η Ιουλίου στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας, σε κατάστημα-καφετέρια ιδιοκτησίας ημεδαπού.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κορίνθου.

Τις αστυνομικές έρευνες και την προανάκριση, διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου, ενώ ερευνάται η τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες παράνομες πράξεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here